Tърсене по
  • Благотворителен базар цели да подари вълшебно лято за деца с увреждания
    Благотворителен базар цели да подари вълшебно лято за деца с увреждания

С благотворителен базар в София подкрепяме инициативата „Работилничка за чудеса”, която подпомага деца с увреждания и техните родители. Събитието ще се състои на 23 юни, неделя, в hOUR SPACE - Общество за психология и психотерапия, където всеки ще има възможност да закупи артикули на символични цени и по този начин да се включи в каузата. „Работилничка за чудеса” е инициатива, която организира безплатни арт-терапевтични занимания за деца и младежи с увреждания, както и творчески ателиета за техните родителите. Целта на Работилничката е да изгради подкрепяща среда, в която деца и младежи да учат, да творят заедно и да създават приятелства. И най-важното - да знаят, че са обичани, обгрижвани и че с ръцете си умеят да изработват красиви неща.


64192


„Изготвихме специална селекция от секънд хенд дрехи и аксесоари, които всеки желаещ ще може да закупи на символични цени на 23 юни и да помогне на инициативата. Всички дрехи, които ще намерите на базара са без следи от употреба и вече нетърпеливо чакат новите си собственици, които ще ги носят с радост, сещайки се, че с тях са подарили детска усмивка.”, споделят организаторите на благотворителния базар Десислава Димитрова и Елизабет Георгиева. 


64194


„С благотворителния базар искаме да подкрепим инициативата и да покажем колко всъщност могат децата с увреждания. Надяваме се със събраните средства да успеем да помогнем в сбъдването на едно дългоочаквано и мечтано лято за децата. Лято за игри, забавления, нови приятелства, знания и умения.”, допълват организаторите.


Допълнителна информация тук.


64195