Tърсене по
  • Енергийната психология – мост между два свята
    Енергийната психология – мост между два свята

Време ли е да отключиш истинския си потенциал?


Искаш ли да намериш разрешение на проблеми и ситуации, които те измъчват отдавна, без да налага да отделяш много време и емоции за това?


Искаш ли да разбереш как можеш да си помогнеш и сам?


На 23-и февруари екип от 12 лектори ще ни помогнат да намерим отговор на тези и други въпроси с помощта на практичните методи на енергийната психология с 12 вълнуващи теми, насочени към здравето, личния и професионален живот.


„Енергийната психология – мост между два свята“ кани всички умни, упорити и устремени към успеха хора, които искат да получат практически умения за самопомощ, които да им помогнат да преодолеят проблемите и страховете си и да продължат уверено напред.


Ако и ти страдаш от напрегнато ежедневие с много задачи, ако не можеш да се отпуснеш, ако имаш нужда от помощ, за да:


- Се освободиш от стреса в работата
- Намериш споделена и искрена любов
- Се разбираш по-добре с половинката си, когато става дума за пари
- Се изправиш след провала и да продължиш напред, колкото и грандиозен да е той
- Разбереш каква е тайната на говоренето пред публика без страх
- Спиш по-пълноценно


Тогава нека отидем заедно на това събитие! Обещанието на организаторите е, че ще бъде изключително практично, интересно и вдъхновяващо.


61033


Еднодневният семинар ще се проведе едновременно в две зали на хотел Хемус и всеки участник ще може да избере в кои практики да се включи, за да се докосне максимално ефективно до практични и лесни за прилагане техники и методи от енергийната психология.


Така в края на деня всеки ще разполага с практически инструменти, които да му помогнат да разреши важни за него проблеми, за да продължи смело напред към живота, за който мечтае. 


Инвестицията в себе си има по-голяма възвращаемост от всички останали дейности. Ако искаш да отключиш истинския си потенциал и да постигнеш много повече, отколкото си мечтал, виж повече информация за семинара и купи своя билет още днес!


***