Tърсене по
  • Айляшки СКРИН базар: дрехи с история
    Айляшки СКРИН базар: дрехи с история

Няма шега, СКРИН се мести в Пловдив през март! Специална айляшка селекция от дрехи ще допълни страхотната атмосфера в Зелената работилница (Пловдив, ул. "Булаир" 1А), където всяка уважаваща себе си майна е поканена да дойде да пробва и купи дрешки, а защо не дори да остави дрехи в СКРИНа! Дните, в които можете да направите това, са 15-ти и 16-ти март.


Събитието започва в петък следобяд (15-ти март), така че след края на работната седмица можете да се отбиете в Зелената работилница за нещо вкусно и нещо модерно! Базарът ще продължи и през целия ден в събота и всеки е добре дошъл!


Очаквайте голяма селекция от приятели на СКРИН, които ще се включат в базара. Следете събитието във Фейсбук за новини около брандовете, с които ще можете да се запознаете този път!


Ако все още се чудите какво точно е СКРИН?
В стремежа си да се увеличи рециклирането и преизползването в модната индустрия, група млади хора се посвещават на това да намерят нови домове на забравените дрехи. Те вярват, че всяка дреха може да донесе щастие на някого. Ето защо мисията им е да открият най-добрия начин заедно да споделяме своите дрехи, докато помагаме на околната среда.
Повече информация можете да откриете в официалния уебсайт www.skrin.bg, както и във Facebook: СКРИН.


Защо Зелена работилница?
Зелена работилница е творилница за здравословни и чисти храни, които не съдържат глутен и каквито и да е изкуствени подобрители на вкуса. Те създават пространство, където всеки се чувства като у дома си и намира всичко, от което има нужда за един по-здравословен начин на живот.


***