Tърсене по
  • Балканска Гуча Коледа - 5 причини да си там!
    Балканска Гуча Коледа - 5 причини да си там!

Балкан Гуча Парти

Балканска Гуча Коледа - Live Balkan Brass Orchestra


Вечна слава, здраве и любов за всички приятели на балканската лудост и радост!


За нас е огромно удоволстие да ви поканим на най-епичното коледно издание на Балканско Гуча Парти - "Балканската Коледа".


В навечерието на най-светлия празник сме ви подготвили едно фантастично изживяване, което ще се постараем да запомните за дълго.


Тази година торбата на Дядо Мраз няма да е пълна със шоколади, близалки и бонбони, а с тъпани, тромпети и саксофони.


5 причини да посетите Балканско Гуча парти


1. Няколко луди ди-джеи ще ни скъсат цървулките от танци с най-доброто от света на балканската духова и пънк-рок-ска музика. Гответе се за епично приключение из музикалните дебри на братска Сърбия, Македония, Румъния, Босня и Херцеговина, Черна Гора, Гърция и разбира се - България.

2. Ще имате възможността да се насладите на една зашеметяваща симбиоза между най-веселите традиционни и съвременни балкански ритми, която ще помните за дълго.

3. Балканският духов оркестър, съставен от изкустни виртуози на музикалния инструмент, ще свири от сърце и душа за веселата публика, като така ще ни помогне да се отдадем напълно на чистата и неподправена емоция на балканската радост.

4. Български народен танцов ансамбъл ще ни подлъже, за да се хванем с него на голямо хорце, като така отдадем нужната любов и уважение към хиледолетните български традиции. Защото българското трябва да се помни и не трябва да се забравя!

5. Както винаги, така и този път ще разиграем весели игри със щедри награди от нашите любезни спонсори - сръбски ресторант Котилото.

Очакваме балканската лудост да се разгънре в своя пълен блясък, така че не изпускайте възможността да станете част от приключението.


Събитието във Facebook - тук.