Tърсене по
  • CineLibri 2017
    CineLibri 2017

CineLibri 2017: Светлина, сянка и движение
Билетите за всички киносъбития вече са в продажба


Третото издание на „Синелибри” (11-22 октомври) ще предложи на публиката уникална съвкупност от  киносъбития, литературни премиери и музикални импресии. Билетите за всички прожекции в София са в продажба. Освен тържественото откриване на 11 октомври в зала 1 на НДК с филма „По действителен случай” на неуморния провокатор Роман Полански и церемонията по награждаване на 14 октомври в зала 1 на НДК с прожекция на „Ана Каренина. Съдбата на Вронски”, зрителите вече могат да видят програмата на 31 пълнометражни с 150 прожекции в столицата.

Конкурсната програма на „Синелибри” включва 8 талантливи адаптации на литературни творби – както класически, така и съвременни, създадени през последните две години. Сред тях са „Вечерята” (по романа на Херман Кох), „История на красотата” (по бестселъра на Никол Краус), „Изгубеният град Z (по книгата на Дейвид Гран), „Завръщане в Монтаук” на Фолкер Шльондорф по Макс Фриш, „Истанбул червен” на режисьора и писател Ферзан Йозпетек, „Изгубените” на София Копола (която отнесе наградата за режисура в Кан) и „Ана Каренина. Съдбата на Вронски” – свежа интерпретация на безсмъртната литературна класика. Част от конкурса е и последният филм на големия руски режисьор Павел Лунгин – „Дама Пика” по Пушкин, който ще бъде представен в зала „България” в петък, 13 октомври, в съпровод с две арии от едноименната опера на Чайковски.


Паралелната програма има няколко фокуса: кинокласики, съвременен прочит на класиката, съвременни продукции, документални филми. В списъка на съвременните продукции са заглавия като „Бунтовник в ръжта”, „Предчувствие за край” (по романа на Джулиан Барнс, спечелил му „Букър”), „Светлина между два океана” с любимците на публиката Алисия Викандер и Майкъл Фасбендер, новия филм на Серджо Кастелито – „Фортуната” (донесъл награда на Жасмин Тринка в Кан) и разкошната продукция за малки и големи, номинирана за Оскар - „Моят живот като Тиквичка”. Оригинален прочит на класически литературни произведения се явяват заглавия като „Треска за лалета”, смайващият еротичен трилър „Слугинята” (близо 60 награди и 85 номинации!), „Дневникът на една камериерка” (по Октав Мирбо) и „Братовчедката Рейчъл” по романа на Дафни дю Морие. Вечната филмова класика е представена от лентата на Луис Бунюел „Дневна красавица” (с Катрин Деньов и Мишел Пиколи) и „Дона Флор и нейните двама съпрузи” по едноименната творба на Жоржи Амаду.


Билети за всички филми и прожекции са в продажба на EpayGO и в съответните киносалони. Пълната програма на фестивала е обявена на  www.cinelibri.com, допълнителна информация за всички предстоящи събития ще намерите и във фейсбук страницата www.cinelibri.com/CineLibri.


Фестивалът се осъществява с подкрепата на VIVACOM, УниКредит Булбанк и Jameson Irish Whiskey.


***


Очаквайте третото издание на CINELIBRI, което ще се проведе между 11 и 22 октомври!


Тази есен фестивалът ще бъде нещо много повече от танц между литературата и киното! В продължение на 12 дни в киносалоните по цяла България ще бъдат излъчени някои вечни кинокласики и десетки съвременни шедьоври от 2016 и 2017 година! Над 140 прожекции в София и близо 100 в 11 други града! 32 пълнометражни филма и 5 феноменални късометражни ленти! Част от фестивала ще бъде и конкурсна програма с петчленно международно жури! Десетки вечери, изпълнени с присъствието на световноизвестни специални гости, коктейли, музика, пърформанси и още много!


Представяме ви и нестандартния музикален проект Светлата страна, защото какво са великите филми без велика музика? Заедно с гласа на феноменалната Рут Колева ви каним на едно вълнуващо музикално пътешествие, което ще бъде прелюдия към разтърсващите изживявания пред големия екран! 


***


Кино-литературно съзвездие на CineLibri 2017
Носителят на наградата „Букър“ за 2017 г. Давид Гросман, легендарният немски режисьор Фолкер Шльондорф и композиторът Бруно Куле са сред гостите 


Миналата година CineLibri доведе у нас скандалния френски писател Фредерик Бегбеде, живата легенда на чешката кинематография Иржи Менцел, провокативния холандски писател Арнон Грюнберг и режисьорката Катрин Бернщайн. За третото издание на фестивала (11-22 октомври) списъкът с гостите е още по-голям и впечатляващ.


Легендарният режисьор и носител на „Оскар“ Фолкер Шльондроф, изрекъл знаменитата фраза „Киното е светлина, сянка, движение“, ще ни запознае лично с два свои филма – „Завръщане в Монтаук“ и „Хомо Фабер“ по Макс Фриш. В рамките на фестивала ще можем да видим панорама на неговото творчество, която включва още „Една любов на Суан“ по Марсел Пруст и „Историята на прислужницата“ по Маргарет Атууд.


51387


Фолкер Шльондроф


Месеци след като му беше връчена една от най-престижните награди в литературния свят – международен „Ман Букър“, у нас ще пристигне израелският писател Давид Гросман. Срещите с автора ще са две: в Дом на киното, където ще се прожектира едноименният филм по книгата му „Ще бягаш ли с мен?“, и в литературен клуб „Перото“, където ще бъде представено неговото творчество. На българския пазар вече може да бъде намерена и книгата, която му донесе настоящия Букър – „Кон влиза в бар“.


51386


Давид Гросман


Като член на международното жури на първата конкурсна програма на CineLibri ще се включи един от най-продуктивните и награждавани европейски филмови композитори - Бруно Куле. Носителят на три награди „Сезар“ и номинация за „Оскар“ ще присъства на прожекцията на филма „Дневникът на една камериерка“, чиято музика е негово дело. Лентата на Беноа Жако с великолепната Леа Сейду в главната роля е третата адаптация на едноименния роман на Октав Мирбо и стои достойно до предишните екранизации на Жан Реноар и Луис Бунюел.


Една от най-успешните киносценаристки в Италия също ще бъде гост на събитието като част от журито. Дориана Леондеф ще представи и един от последните си филми – комедията „Най-добри неприятелки“.


Българската писателка и режисьор Елица Георгиева, която от 15 години живее в Париж, ще се завърне на родна земя, за да представи филма си „Всяка стена е врата”. Лентата документира по един закачлив и вълнуващ начин „демократичния преход“ в България между 1989 и 1991 година. Част от представянето ще бъде и специален пърформанс. Дебютният роман на режисьорката „Космонавтите само минават“, спечелил й една награда и множество номинации, вече може да бъде намерен и на български език от издaтелство Colibri.


Акцент в програмата на фестивала тази година е и специалното честване на 95-годишнината на именития филмов сценарист, режисьор и писател Анжел Вагенщайн. Той лично ще присъства на прожекцията на американската продукция за живота му „Анжел Вагенщайн на 95: Изкуството е оръжие“, а сред гостите на събитието е и режисьорката на лентата Андреа Саймън, известна със своите интелектуално провокативни творби.


Билети за всички филми и прожекции са в продажба на EpayGO и в съответните киносалони.
Пълната програма на фестивала е обявена на  www.cinelibri.com, допълнителна информация за всички предстоящи събития ще намерите ивъв фейсбук страницата www.cinelibri.com/CineLibri.


***


CineLibri 2017: киното като празник на културите
Специалните събития на фестивала обхващат тематични гала вечери, културни дни, 2 панорами и още много специални събития


За трета поредна година кино-литературният фестивал CineLibri предлага на посетителите си не просто филми, а цялостно кино преживяване. Паралелно с над 200 прожекции на 31 филма, ще се случат и редица специални събития.

Две Холандски гала вечери ще последват откриването на фестивала. В кино Люмиер Lidl ще бъде представено цялостното творчество на Херман Кох, преди прожекцията на филма по книгата му „Вечерята“, смятана за световен феномен и връх в творчеството му. Новата й екранизация с участието на Ричърд Гиър и Лора Лини, която ще бъде показана премиерно на CineLibri, е трета по ред, след оригиналната холандска продукция и последвалата я италианска версия.


51502


Втората Холандска гала ще съпроводи прожекцията на филма „Тонио“, който бе холандската кандидатура за миналогодишните награди „Оскар“. Едноименната книга, по която е създадена лентата, е своеобразен реквием за преждевременната смърт на сина на автора Адри ван дер Хейден.


В рамките на седмицата на италианския език по света, посветена на киното, ще бъдат представени три италиански филма. С комедията „Най-добри неприятелки“ ще ни запознае лично нейната сценаристка Дориана Леондеф в Дом на Киното. Лентата по едноименния роман „Златната възраст“ ще представи авторката на книгата Франческа Романа Масаро в кино Одеон. Последният италиански филм в програмата на фестивала - „Фортуната“ на творческия тандем Маргарет Мацантини и Сержо Кастелито (гости на CineLibri 2015), ще представи в кино Люмиер Lidl лично негово превъзходителство Стефано Балади, Посланик на Италия в България.


В партньорство с Френския културен институт ще бъде възродена една емблематична лента от 1967 г. – филмът „Дневна красавица“ на Луис Бунюел с участието на младата Катрин Деньов. Специално за фестивала пристига ново дигитално копие от лентата на филма, даващо на българската публика уникалния шанс да го види на голям екран. Други бележити френски филми в програмата са откриващият „По действителен случай“ на Роман Полански, брилянтната анимация „Моят живот като тиквичка“ и „Дневникът на една камериерка“.


51504


Като част от 28-мите Дни на японската култура в България в рамките на CineLibri ще бъде излъчен японският филм „Любимата формула на професора“ по едноименния роман на Йоко Огава. Зрителите ще имат възможността да се насладят на един образец на изящна екранизация от Изтока.


Петък 13ти в рамките на фестивал ще бъде особено специален с последния филм на големия руски режисьор Павел Лунгин „Дама пика“. Прожекцията ще се състои в зала „България“ навръх нейната 80-годишнина в присъствието на режисьора. За откриването на вечерта оркестърът на Софийската Филхармония ще изпълни две арии от едноименната опера на Чайковски.


Част от програмата на фестивала са и две панорами, посветени на двама особено значими творци.


Панорамата, посветена на творчеството на един от най-големите съвременни германски режисьори - Фолкер Шльондорф, на която той лично ще присъства, обхваща три негови филма – „Хомо Фабер“, „Една любов на Суан“ и „Историята на прислужницата.“


Антон П. Чехов е един от най-знаменитите писатели и драматурзи на всички времена – с над 900 произведения за 26-годишната си творческа дейност. В партньорство с Руския културно информационен център в София в рамките на CineLibri 2017 ще бъде представен нов сборник с белетристичните му шедьоври и ще бъдат показани 3 от най-добрите световни екранизации по произведенията му - „Вуйчо Ваньо“, „Палата номер 6“ и „Незавършена пиеса за механично пиано“. Специалният бонус към публиката на фестивала е, че трите филма ще са с вход свободен.


Отново с вход свободен публиката на CineLibri ще може да гледа за първи път в 3D формат номинирания за Оскар късометражен филм на Теодор Ушев “Сляпата Вайша”, като част от специалната селекция късометражно кино на No Blink! Media.


51503


Фестивалът се осъществява с подкрепата на VIVACOM, УниКредит Булбанк и Jameson Irish Whiskey.


***


Визуален спектакъл и световна премиера бележат началото на CineLibri 2017
Кино-литературното приключение ще започне под знака на светлината, музиката и пърформанса


Довечера предстои тържественото откриване на третото издание на единствения по рода си кино-литературен фестивал CineLibri. Грандиозното начало ще бъде поставено от 19:00 ч. в зала 1 на Националния дворец на културата с най-новия филм на големия кинорежисьор Роман Полански „По действителен случай.“ Прожекцията ще бъде световна премиера на премонтираната лента след излъчването на  филма на кинофестивала в Кан. Адаптация на едноименния роман на Делфин дьо Виган е зрелищен и провокативен психологически трилър с участието на Ева Грийн, Венсан Перес и съпругата на Полански Еманюел Сене.


51548


Историята разкрива горчилката, която съпътства живота на успешния писател. Страхът от белия лист се появява в момент, в който Делфин е на дъното, изправена срещу творческата бездна. Тогава се появява Тя. Мистериозна млада жена, готова да се отдаде цялата си енергия, за да помогне на своя идол. Но колко е тънка границата между чистото възхищение и маниакалната обсесия?  Екранизацията безспорно е един от шедьоврите на годината! Кинематография, музика и движение на камерата, които държат в напрежение през цялото време.


Непосредствено преди началото на филма гостите на откриването ще се насладят на авторския спектакъл на визуалния артист Поли Герасимова. Музикалният талисман на фестивала – парчета „Светлата страна“ на Рут Колева, ще придобие космически измерения в светлинно музикалното шоу, символизиращо взаимодействието на образ, звук и светлина като залог за магията на седмото изкуство.


Всички зрители и приятели на хубавото кино и книги могат да закупят билети онлайн тук или на касите на Easy Pay в София. 
Билети за прожекциите в Cinema City в София и Бургас могат да бъда закупени от тук.
Билети за прожекциите във Френски културен институт, Руски културно-информационен център и Галерия Сан Стефано се продават в книжарницата на ИК „Колибри“ ул. Иван Вазов 36 и на място 1 час преди прожекция.
Билетите за прожекциите във Френския културен институт се продават постоянно и в книжарница „Колибри“ в сградата на института.

На касите на всяко кино може да бъде закупен билет за прожекция там, а билет за големите прожекции в зала 1 на НДК може да се закупи и от билетния център на НДК, и от касата на кино „Люмиер Lidl“ (от 09:00 до 20:30 ч.).

Централният вход на НДК е временно затворен, входът към залата ще бъде вход А4. Той се намира откъм бул. „Витоша” над Нов театър – НДК между вход А3 и Зала 42 (от страната на небезизвестните пилони).


 ***


CineLibri 2017 стартира и предстоят 12 дни кино и литература
Почитатели на киното и литературата напълниха зала 1 на Националния дворец на културата, за да присъстват на грандиозния старт


Дългоочакваното откриване на кино-литературния фестивал премина при огромен интерес и постави началото на 12-те дена кино, които ще завладеят столицата и други градове из страната.


Присъстващите на събитието станаха свидетели на атрактивен визуален спектакъл. За начало на вечерта Рут Колева изпълни парчето „Светлата страна“ във висока пет метра рокля, докато около нея се вихреше 3D мапинг шоу на визуалния артист Поли Герасимова. Светлина, музика, кино и литература се сляха в едно и пренесоха цялата зала в друго измерение на изкуствата.


51656


Генералният директор на фестивала Жаклин Вагенщайн приветства гостите и обеща най-силното издание на CineLibri до сега. Събитието продължи със световната премиера на премонтираната лента на най-новия филм на Роман Полански „По действителен случай“. 


51658


Международното жури на  фестивала вече пристига в България. В неговия състав влизат внучката на Чарли Чаплин – холивудският кино продуцент и актриса Кийра Чаплин, френският композитор Бруно Куле, италианската сценаристка Дориана Леондеф и българският режисьор и продуцент Илиян Джевелеков. Те ще оценяват конкурсната програма от 8 нови филма - „Завръщане в Монтаук“, „Дама Пика“, „История на любовта“, „Червеният Истанбул“, „Вечерята“, „Ана Каренина. Историята на Вронски“, „Измамените“ и „Изгубеният град Z“.


51659


Кулминацията ще се случи на 14-ти октомври отново в зала 1 на НДК, където ще се състои церемонията по награждаването на най-добрата адаптация по книга. Събитието ще бъде последвано от прожекция на епичната руска продукция „Ана Каренина. Съдбата на Вронски.“ по мотиви от класиката на Толстой.


В следващите дни предстоят две Холандски гала вечери. В кино Люмиер Lidl ще бъде представено цялостното творчество на Херман Кох, преди прожекцията на адаптацията на книгата му „Вечерята“. В главните роли в тази трета поред адаптация на романа ще видим Ричърд Гиър и Лора Лини. Втората гала вечер ще съпроводи прожекцията на филма „Тонио“ - холандската кандидатура за миналогодишните награди „Оскар“.


51657


Петък 13-ти в рамките на фестивала ще бъде особено специален с последния филм на големия руски режисьор Павел Лунгин „Дама пика“ по едноименната повест на Пушкин. Прожекцията ще се състои в зала „България“ навръх нейната 80-годишнина. За откриването на вечерта оркестърът на Софийската Филхармония ще изпълни две арии от едноименната опера на Чайковски.


В рамките на седмицата на италианския език по света, посветена на киното, ще бъдат излъчени няколко италиански ленти. С комедията „Най-добри неприятелки“ ще ни запознае лично нейната сценаристка Дориана Леондеф в Дом на Киното. Адаптацията по едноименния роман „Златната възраст“ ще представи авторката на книгата Франческа Романа Масаро в кино Одеон.


Фестивалът се осъществява с подкрепата на VIVACOM, УниКредит Булбанк и Jameson Irish Whiskey.


***


„Истанбул червен” грабна награда CIneLibri за най-добра адаптация по книга
Победител в първата конкурсна програма на кино-литературния фестивал стана лентата на Ферзан Йозптек


На празнична церемония в Зала 1 на Националния дворец на културата бе връчена наградата CineLibri за “най-добър филм по книга”. Отличието за най-изкусна адаптация отиде при режисьора Ферзан Йозпетек за филма „Истанбул червен”, създаден по мотиви от собствения му едноименен роман. Отличието се присъди на лентата заради оригиналния режисьорски и кинематографичен подход към темата за пътуването към себе си и копнежа за промяна, пречупени през спомена за едно идилично минало. Филмът се явява своеобразно продължение на книгата, но остава верен на духа и атмосферата на текста. Международното жури, в състав Кийра Чаплин, Бруно Куле, Дориана Леондеф и Илиян Джевелеков, избра филма сред 8 брилянтни екранизации от тази и миналата година.


51713


Ферзан Йозптек е роден в Истанбул, но от 17-годишен живее и твори в Италия. В първата му книга „Истанбул червен” се крие много от неговата лична история, а на корицата и можем да видим снимка на майка му. Във филмовата адаптация участват известните актьори от турски произход Халит Ергенч, Туба Бюйюкюстюн и Мехмет Гюнсюр. За създаването на екранизацията режисьорът снима в родния си град Истанбул за първи път от 16 години. Самият Истанбул е одухотворен и присъства във филма с цялата си носталгична красота като илюстрация на настроението на героите.


Мотивацията за избора на журито може да бъде подкрепена и с фрагмент от книгата - „Истанбул червен” на Ферзан Йозпетек спечели награда CineLibri 2017, защото „когато разкажеш на някого живота си и той се превърне в история, мракът се превръща в светлина и светлината ти показва пътя.”


51712


В България пристига друг от специалните гости на CineLibri – израелският писател Давид Гросман. Настоящият носител на международната награда „Ман Букър” предстои да се срещне утре с президента на България Румен Радев. На 18-и октомври в литературен клуб „Перото” авторът ще присъства и на още една среща – с българските читатели, които ще могат в негово присъствие да научат повече за творчеството му.


Фестивалът продължава с прожекциите на филмите от програмата до 22 октомври. Не пропускайте да видите отличения филм на голям екран.


***


Фолкер Шльондорф получи лично наградата "Синелибри" 2017 за цялостен принос
Директорът на фестивала Жаклин Вагенщайн връчи елегантната статуетка непосредствено преди прожекцията на най-новия филм на режисьора „Завръщане в Монтаук”


Големият европейски режисьор Фолкер Шльондорф се увенча с наградата за цялостен принос към киното и литературата заради огромната вътрешна енергия, интелигентност и страст, с които одухотворява и пренася на екран едни от най-значимите литературни персонажи на всички времена. Шедьоврите на писатели като Макс Фриш, Гюнтер Грас, Хайнрих Бьол, Роберт Музил, Маргарет Атууд и Марсел Пруст живеят втори живот благодарение на неговата продуктивна и неизтощима фантазия.


51913


Известният с фразата „Киното е светлина, сянка, движение“ режисьор е сред най-изтъкнатите фигури на европейското кино, спряган като един от основоположниците на „новата вълна” в немската кинематография. Любовта му към литературната класика ражда знакови адаптации на голям екран като „Тенекиеният барабан”, „Изгубената чест на Катарина Блум”, „Хомо Фабер”, „Горски цар”.


Шльондорф пристигна в България на 18.10, за да се срещне с българската публика и да стане свидетел на панорамата на негови филми в рамките на „Синелибри” 2017. Три великолепни екранизации под негова режисура можем да гледаме до края на фестивала: „Историята на прислужницата“ по дистопичното произведение на Маргарет Атууд, „ХомоФабер“ по емблематичния роман на Макс Фриш и „Една любов на Суан“ по монументалната творба „По следите на изгубеното време“ на Марсел Пруст.


51914


На среща при президента на България Румен Радев вчера беше израелският писател Давид Гросман, който също гостува у нас по покана на „Синелибри”. На 19.10 от 19:00 ч. носителят на международната награда „Ман Букър“ 2017 ще представи романа си „Един кон влязъл в бар“ в литературен клуб „Перото”.


***


12-те дни на кино-литературни вълнения на CineLibri 2017 са към своя край
Кино-литературният фестивал ще завърши с парти, на което са поканени всички


На крачка сме от финала на третото издание на уникалния кино-литературен фестивал CineLibri. Тази година фестивалът беше по-голям и по-грандиозен от всякога с над 200 прожекции на 31 пълнометражни и 6 късометражни филма в София и 11 други града в България.


В рамките на 12 дена фестивалът посрещна 10 световни личности от света на киното и литературата, отличени с „Оскар“, „Златна палма“, „Сезар“, „Ман Букър“ и други; станахме свидетели на пърформанси и музикални изпълнения и отбелязахме две годишнини – 95-годишнината на именития филмов сценарист Анжел Вагенщайн и 80-годишнината на зала „България“. Отпразнувахме и съприкосновението на множество култури с Холандски гала вечери, Седмицата на италианския език и Дни на японската култура. Големият израелски писател Давид Гросман се срещна лично с президента на България Румен Радев, а немският режисьор Фолкер Шльондорф получи лично награда за цялостно творчество.


Изданието е трето, но много неща се случиха за пръв път. CineLibri смело добави в репертоара си още едно изкуство – музиката, чрез завладяващия глас на Рут Колева и парчето „Светлата страна“, създадено специално по повода. За първа година се проведе конкурсна програма, която бе оценена от звездно международно жури. Феновете на киното и литературата можеха да гледат селекцията, както в най-добрите независими салони, така и в големите касови кина в столичните молове – CinemaCity и CineGrand.


CineLibri приключва, но срещите с киното и литературата продължават. Филмът, грабнал наградата в конкурсната програма на фестивала – лентата „Истанбул червен“ на Ферзан Йозпетек, ще има три допълнителни прожекции. Лентите „Изгубеният град Z“, „По действителен случай“ и „Завръщане в Монтаук“ ще бъдат разпространени от CineLibri и извън рамките на фестивала, като при последния това ще се случи специално с желанието на режисьора на филма Фолкер Шльондорф. Програмата на допълните прожекции ще намерите по-долу.


Екипът на CineLibri благодари на спонсорите VIVACOM, Jameson и УниКредит Булбанк, както и  на всички свои партньори. Най-голямата благодарност, разбира се, отива при публиката, която с готовност откликна на поканата за вечери, в които книгите оживяват. Финалът на фестивала ще бъде поставен с грандиозно парти с участието на Рут Колева и диджеите DJ VaGro и DJsupermax на 22 октомври в SofiaLiveClub след 21.30 часа. Входът е свободен и всички са поканени! Вижте събитието ТУК.


CINELIBRI– Извънредни прожекции


ОДЕОН


Неделя 22.10
14.45 Дама Пика


Понеделник 23.10        
18.30 Истанбул Червен


Вторник 24.10
20.00 Изгубеният град Z


сряда 25.10
20.15 Светлина между два океана


Четвъртък 26.10
20.30     Бунтовник в ръжта

Културен център Г8


Понеделник 23.10
18.00 Дама Пика     
19.30 Истанбул червен     


Вторник 24.10
19.15 Ана Каренина. Съдбата на Вронски
20.30 Вечерята     


Сряда 25.10
19.45 Бунтовник на ръжта      


Четвъртък 26.10
17.45 Любимата формула на професора       
20.00 „Дюн“ на Ходоровски
20.30 Изгубеният град Z


Евросинема


Събота 21.10
14.45 Любимата формула на професора       
16.45 Дама Пика      


Неделя 22.10
14.00 Истанбул червен     
16.00 Вечерята    


Понеделник 23.10
18.15 „Дюн“ на Ходоровски
19.45
Историята на прислужницата       


Вторник 24.10
1
9.30 Дона Флор и нейните двама съпрузи     

Сряда
25.10
1
9.30 ХомоФабер


Четвъртък 26.10
19.15 Ана Каренина. Съдбата на Вронски


***