Tърсене по
  • Computer Space – изложби
    Computer Space – изложби

Събитието е част от програмата на „Компютърно пространство” 2021. https://computerspace.org/


Изложбите могат да бъдат разгледани всеки ден от фестивала: 28-30.10.2021 от 13:00 до 19:30 ч. в Национален студентски дом, пл. „Народно събрание” №10, София.


Онлайн представяне на авторите от изложбите: 29.10.2021 от 16:00 до 19:10 ч.


Computer Space - изложби: настолни игри vs. компютърни игри, игрите като преживяване, Валентин Милев, Антон Оруш и Росен Петков


A Story of Wonder -Инсталацията представя героите и света, създадени от Чудомир Драгнев. Историята написа Марин Трошанов, илюстрациите са от Николай Михайлов.


SportSupporter – Лъчезар Иванов и Томислав Иванов


Pocket Paradise – Александър Наумов и Тома Милков


Guitar Master – Бойко Георгиев


Space Invaders – Виктория Василева


Новият Wacom One Creative Pen Display, Поли Борисова, ADCOM


Бакелитни фотоапарати – апаратите за народа, дизайн и история, Росен Петков от СОКИ и Иван Масларов от photocafe.bg


Изложба с компютърни графики на проекти на студенти от Нов български университет


Разгледайте всички изложби и техните автори в пълната програма на "Компютърно пространство": https://computerspace.org/…/Programme_Computer_Space_2021…


Регистрирайте се: Достъпът е безплатен, но се изисква предварителна регистрация чрез сайта computerspace.org , „Вземи покана за събитието”. Ще получите покана валидна за изложбата и линк за връзка за онлайн представянето.


Безопасност: Събитията се провеждат при строго спазване на противоепидемичните мерки. Предвид тези мерки, много от събитията се осъществяват онлайн. Съгласно последните заповеди, достъпът до присъствени събития на закрито се осъществява при представяне на валиден сертификат за ваксинация, преболедуване или отрицателен тест. Задължително е носенето на маски и спазване на дистанция. Участниците и зрителите се включват в присъствените събития на свой собствен риск.


Компютърно пространство се организира от Студентско общество за компютърно изкуство (СОКИ). „Компютърно пространство 2021” е част от Календара на културните събития на Столична община и се организира с подкрепата на Столична община. Събитието се подкрепя и от Национален студентски дом към Министерството на образованието и науката. Конкурсната част е организирана с подкрепата на Bulgarian design group. Част от изложбата е организирана с подкрепата на Нов български университет. Благодарим и на подкрепата на ADCOM и NEXO, както и на медийните партньори. В изложбата участват ученици от Технологично училище „Електронни системи” към ТУ – София.


За контакти: info@computerspace.org +359 88 8709488 (13:30 -19:00 ч.)