Tърсене по
  • Каварна Рок Фест / Kavarna Rock Fest
    Каварна Рок Фест / Kavarna Rock Fest

Кой кога ще забие на сцената в Каварна

Последни новини около метъл фиестата


Краят на тази седмица ще ни застигне Каварна Рок Фест 2016, организиран от Loud Concerts и община Каварна, а подготовката около събитието вече върви с пълна сила.

Билети могат да бъдат закупени тук и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.
Продажбата на билети от касата на място ще започне на 1 юли на обяд.
Тази седмица цената на билет за един ден е 65 лв., а за двeте вечери - 109 лв.
На притежателите на двудневен билет за фестивала ще бъдат поставяни гривни на пункт пред входа на стадион "Калиакра", който ще работи от 12:00 ч. на 1 юли.


Вратите на стадиона на 2 и 3 юли ще бъдат отворени за феновете от 16 ч., а първата група излиза на сцената в 17 часа.

Вече са потвърдени редът и часовете на излизане на бандите:

2 юли - събота
Axel Rudi Pell – 21.55 ч.
Therion – 20.10 ч.
Varg – 18.50 ч.
Odd Crew – 17.50 ч.
E-an-na – 17.00 ч.

3 юли - неделя
Avantasia – 21.55 ч.
Soilwork – 20.10 ч.
Myrath – 18.50 ч.
Last Hope – 17.50 ч.
Thiarra – 17.00 ч.

Повечето от групите, които ще гледаме на рок феста на 2 и 3 юли, ще раздават автографи на българските си фенове от 14.45 ч. до 16.00 ч. на входа на стадиона. На същото място почитателите на Axel Rudi Pell ще могат да се сдобият с безценния му подпис след изявата му на 2 юли от 24 ч.

Както вече обявихме, тази година ще има обособени две къмпинг зони, с всички необходими удобства в тях. Най-нетърпеливите фенове на тежката музика могат да разпънат палатките си още от 1 юли.

Помислено е и за почитателите на футбола, които няма да изпуснат и секунда от мачовете от Европейското първенство. Те ще бъдат съпричастни към случващото се във Франция благодарение на екраните, които ще бъдат разположени на ключови места.

За доброто настроение ще допринесат и специалните Happy Hour промоции на бара пред залата на стадиона – не забравяйте да следите за тях.
Непосредствено до бара ще бъде и мястото, от което ще можете да закупите оригинален мърчандайз на любимата си банда.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта  или оттук може да бъде свалена декларацията за придружител.
Декларацията може да бъде получена и от охраната на входовете на стадион Калиакра.
Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Ще се видим на Каварна рок фест 2016!

Повече детайли ще намерите на страницата на Каварна Рок.