Tърсене по
  • DiVino Taste 2019 - Форум на българското вино
    DiVino Taste 2019 - Форум на българското вино

Деветото издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste ще се проведе от 22 до 24 ноември 2019, в софийския Интер Експо Център.


През изминалите години, изложението се превърна в най-успешното събитие за популяризиране на качественото българско вино и винопроизводство. DiVino.Taste предлага богата програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации. Форумът представлява професионална платформа за пряка комуникация и директен контакт между българските винопроизводители и ресторантьори, дистрибутори, крайни клиенти.


DiVino.Taste е изложение на българските винопроизводители с дегустация на качествените български вина


DiVino.Taste е богата програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации


DiVino.Taste е професионална платформа за директен контакт между българските винопроизводители и ресторантьори, дистрибутори, крайни клиенти


DiVino.Taste е най-подходящото място за среща на виненото общество в България с водещи световни експерти


DiVino.Taste е най-успешният формат за популяризиране в България и по света на качественото българско вино и винопроизводство


DiVino.Taste е Изложение на българските винопроизводители със съпътстваща програма от Майсторски класове и лекции и се провежда всяка година през ноември



През 2019 изложението ще събере близо 80 от най-добрите български производители, които ще представят вината си пред взискателната публика на DiVino.Taste. Всеки производител има право да участва най-много със 7 вина, които ще бъдат представени от собствениците или винарите, които са направили виното. Всеки посетител ще има пряк контакт с хората, които стоят зад всяка една от участващите български изби и ще може да опита и да се запознае с концепцията и философията им за вината. Повече от 500 от най-добрите български вина ще са на разположение на посетителите и ще може да бъдат дегустирани без ограничение.


Входът до изложението е с билети, а закупилите билет поне за един от майсторските класове, имат достъп и до изложението за трите дни.


Майсторските класове и лекциите ще обогатят знанията ви за виното, ще ви срещнат с най-добрите български винени експерти, а чуждестранните гости са на изключително ниво. Майсторските класове са предназначени за средно напреднали до напреднали винени любители и професионалисти. Лекциите са ориентирани предимно към хората, които са свързани с бизнеса с вино във всичките му аспекти.
Майсторските класове са с билети, а билетът дори за един майсторски клас дава право на достъп и до изложението за трите дни.


Различните лекциите са или с покани, или с билети, или със свободен достъп. Моля вижте програмата! За лекциите със свободен достъп организаторите имат право да ограничават достъпа до залата, в случаите когато има прекалено много желаещи да посетят дадена лекция.


DIvino.taste е за всички любители и ценители на българското вино.


Събитието е особено подходящо за сомелиери, ресторантьори, хотелиери, търговци и други професионалисти, чиято работа е свързана с виното.


22, 23 и 24 ноември 2019 година (петък, събота и неделя).


22 ноември, петък: от 15:00 до 17:00 часа– отворено само за професионалисти и медии
22 ноември, петък: от 17:00 до 21:00 часа – отворено за всички посетители
23 ноември, събота: от 11:00 до 20:00 часа – отворено за всички посетители
24 ноември, неделя: от 10:00 до 18:00 часа – отворено за всички посетители посетители