Епидемии

Епидемиите: истински опасности и фалшиви тревоги

Епидемиите: истински опасности и фалшиви тревоги

На 27 април издателство „Колибри“ ще предложи на българските читатели книгата на проф. Дидие Раулт - "Епидемиите. Истински опасности и фалшиви...