Tърсене по
  • Фестивал на розовия домат
    Фестивал на розовия домат

На 12 септември ще очакваме всички фенове на качествените продукти и добрия вкус в Княжеската градина в София, за да си припомним някои традиционни български ястия, представени през съвременния и модерен поглед на български и чуждестранни готвачи. 


На място ще може да опитате вкусна храна, специално брънч меню, вдъхновено от традиционната българска кухня, крафт бира и авторски коктейли, както и да закупите български земеделски продукти директно от производителите.


За малки и големи сме подготвили и много забавления – творчески работилници, както и такива за „природосъобразен начин на живот”, кулинарни демонстрации и викторини с много награди!


Ще завършим програмата с концерт на наши, а убедени сме – и ваши, любими изпълнители. Кои са те, ще обявим малко преди събитието, отново тук!


Цялото събитие ще се проведе под мотото „Без пластмаса!”, a.k.a няма да използваме пластмаса за еднократна употреба, затова молим всички посетители, в случай че носят със себе си такава, да използват съответните контейнери за разделно събиране на отпадъци.