Tърсене по
  • Фортисимо Фамилия с детски концерт в двореца “Врана”
    Фортисимо Фамилия с детски концерт в двореца “Врана”

След като разкри любопитните истории от света на музиката и живота на композиторите, за Фортисимо Фамилия дойде време да срещне децата и техните родители с най-мистериозния музикален инструмент, а именно - човешкият глас.


От детската образователна програма ви канят на лятно рандеву и то не къде да е, а в двореца “Врана” на 9 юли.


За онези, които нямат търпение, в 16 часа могат да се включат в ателието "Как се ражда песента", а от 18 часа ще започне концертът с приказната история за човешкия глас.


Пеенето е най-човешката форма на музициране, най-спонтанната и най-въздействаща. Гласът се променя, сменя цвета си в зависимост от това какво иска да изрази. Какви любопитни факти още ще научите!? Елате и ще чуете!


В концерта “Приказка за човешкия глас” участие ще вземат Милица Гладнишка, тенора Георги Султанов, както и певци от Националния филхармоничен хор. Дирижира Славил Димитров.


До двореца “Врана” ще бъде организиран транспорт, чийто график ще бъде публикуван в социалната мрежа на Фортисимо Фамилия дни преди концерта.


За поредна година Софийската филхармония и Столична община реализират музикална среща в красивото пространство на парка в двореца "Врана". От 7 до 10 юли ще имате въможност да се насладите на подбрана селекция от концерти с най-доброто от света на класиката.


Събитието е част от културния календар на Столична община.


63535

Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен [503]

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.Можете да отидете на Начална страница