Tърсене по
  • Fuckup Nights Sofia vol.22
    Fuckup Nights Sofia vol.22

Fuckup Nights е глобална поредица от събития, която празнува поемането на риск и приветства грешките, които допускаме по пътя към растежa.


Всеки месец в над 300 града по целия свят, няколко души се изправят пред публика, за да споделят смело своите професионални "провали", цената, която са платили за тях и уроците, които са научили.


Ще ви очакваме на 11.08, отваряме врати от 19:00ч. / начало 19:30ч.


Кой ще говори? 


Иван Владимиров


БИОграфия (без оцветители, подсладители и консерванти)


Роден (но не Огюст) през 1977 в София. Между 2007 и 2020 живее на шпагат между Лос Анджелис, Лас Вегас и София. През 2020 се връща за постоянно в България.

Завършил: МИО в УНСС, магистратура § докторантура по психология в университета на Лас Вегас със специализация когнитивна психология и психология на развитието (и на развинтването).


Започнал: преподавателска кариера в Университета на Лас Вегас, но преминава към частни образователни проекти и бизнес с козметични уреди.


Издал (на ДС, Гестапо и Щази): стихосбирката „Две Цигари“ (2002) и сборника с разкази „Смешна метафизика за забавно развиващи се“ (2009, „Весела Люцканова“), но без видими последтсвия. Все още си е световно неизвестен автор от първа величина.


Обича да се прави на интересен в сферата на: йога, фитнес, здраве, изкуства, себеактуализация и ментален кърлинг (самоирония).


Иван ще ни разкаже за силата на очакванията и как (не)съзнателното им счупване. По-конкретно, какво се случва, когато те удари гръм от ясно небе (бизнесът ти бива посечен от Короната).

Radosveta Stamenkova


Д-р Радосвета Стаменкова има различни битности, но основно е най-изпълнителният директор на Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве (БАСП). Има зад гърба си успешно управлявани над 70 макропроекта в областта на здравната превенция и информация, обучението на младежи, репродуктивното здраве и застъпничеството за уязвими групи. Завършила е медицина, но съвсем за кратко е лекар в стандартния смисъл на думата.
Специализира в Института за обществени и политически науки на университета Джон Хопкинс в Балтимор, Мериленд, като и в редица други обучителни програми и следдипломни квалификационни тренинги, и се реализира като експерт и обучител в областта на развитието на гражданското общество, здравната превенция, управлението на НПО и в разгръщането на интердисциплинарни партньорства у нас и в Европа.


На нашата сцена ще говори за срещите си с различни хора, за идиотските грешки в преценките и комуникацията, които като не ни убиват, ни разгонват фамилията, а научените уроци ни карат да продължим напред - към следващата порция прецаквания, с гарнитура от стойностни неща. В менюто ще има от всичко – роми, секс, глупост, смях и още нещо!

Mihaela Georgieva


Михаела Георгиева е жена, която вярва в безграничността на човешкия потенциал. За нея е изключително важно лидерството като понятие да носи нов много по-широк смисъл отвъд ръководна позиция в бизнеса, управление на екипи и титли. Намерението на Михаела е думата лидер да говори на другите в контекста на визия, мисия, автентичност, отговорност, ценности, морал, решения, които водят до дългосрочен устойчив растеж.

Създава leaders.bg, за да помага на хората, с които работи, да бъдат лидери в това, което правят, да разгръщат своята автентичност и да развиват дарбите си. Консултира организации и професионалисти как да вземат добри решения за бизнеса си и да ангажират екипите си на ново по-дълбоко ниво. Водеща на събития, посветени на темата за лидерството и взаимоотношенията, ментор на жени, които започват нов самостоятелен път в живота си, и вдъхновител на млади таланти.

Ще чуем историята на Михаела за това как първото обучение по лидерство за жени, която тя води наживо, далеч не оправдава нейните собствени очаквания и тези на участниците в него. Обратната връзка, която получава след него, я карат сериозно да се замисли дали да не спре до там и да се захване с нещо друго. Какви уроци е научила тогава, как ги е използвала и какво изцяло е трансформирала в начина, по който комуникира с клиентите си и ангажира аудиторията си? Ще ви сподели и какво за нея наистина е автентично и стойностно съдържание.

Ще можете да зададете вашите въпроси, да се запознаете с нови и готини хора, да обмените опит и идеи!


Ако имате вашите вдъхновяващи истории за провали, пишете ни, ще сме супер щастливи да ги споделите с нас, от сцената на Fuckup Nights Sofia!


Ще бъде вдъхновяващо и интересно!