Tърсене по
  • Girls' Weekend - базар със СКРИН в Cush.BAR
    Girls' Weekend - базар със СКРИН в Cush.BAR

Задава се най-женският ден в годината и СКРИН и Cush.BAR подготвят много женско празненство. Те ще комбинират двете любими дамски занимания – пазаруването на дрехи и пиенето на вино.


Началото е в 17 ч. в петък и продължава до края на съботния ден. През цялото време част от Cush.BAR ще бъдат дълги стелажи с дрехи, подготвени от момичетата от СКРИН, а на бара ще ви чакат чаши с вкусно малиново вино от Trastena.


Събитието ще подкрепи и благотворителна кауза. 10% от продажбите по време на събитието ще бъдат дарени на Чудотворници за предстоящата им кампания Великденско чудо.


Събитието е двудневно:


- петък (08.03.2019г.): 17:00 - 00:00 ч.


- събота (09.03.2019г.): 11:00 - 19:00 ч.


място: Cush.BAR (ул. Екзарх Йосиф 37)


Вход свободен


61918


***


За СКРИН:


В стремежа си да увеличи рециклирането и преизползването в модната индустрия, СКРИН се посвещава на това да намери нови домове на забравените дрехи. Неговите създатели вярват, че всяка дреха може да донесе щастие на някого. Ето защо мисията им е да открият най-добрия начин заедно да споделяме своите дрехи, докато помагаме на околната среда.


Ако гардеробът ти прелива и нямаш място за нови покупки; ако дрехите ти са в чудесно състояние, но след тренировките във фитнеса вече ти трябва по-малък размер; ако започваш нова работа и кецовете ти ще хващат прах в гардероба; ако вярваш, че околната среда е твоя отговорност и търсиш начин да я опазиш, то СКРИН е точното място за теб!


Спести време, освободи гардероба и презареди бюджета си за нови СКРИН покупки!
www.skrin.bg
www.facebook.com/intheskrin


61919


***


За Trastena Wines:


Малиновото вино Трастена се прави в местността „Трастеная“ на Стара планина, която е особено благоприятна с чистия си въздух. Тя се извисява високо над Лакатник. Разкази на възрастните хора от близкото село Бов твърдят, че по полетата около едноименната хижа Трастеная в миналото е имало насаждения за вино.


Те са семейство Георгиеви и произвеждат био малини от 14 години. Спокойно могат да кажат за себе си, че са първите големи производители на вино от био малини в България и се стараят да предлагат най-доброто, с което природата така щедро ни дарява.
https://www.trastena.com/
https://www.facebook.com/Trastena/


***


За кампанията Великденско чудо:


Великденско чудо е благотворителна кампания на Чудотворници, която има за цел да зарадва възрастни хора и такива в неравностойно положение. Приготвят им се вкусни подаръци и им се отделя по малко внимание, за което често благодарностите им са през сълзи. С всяка следваща кампания Чудотворниците растат повече и успяват да занесат подаръци на още повече хора в нужда. Всеки малък жест е от значение!
Предишни кампании:
Коледно чудо 2017
Великденско чудо 2018
Коледно чудо 2018


***