Tърсене по
  • Globalize Bulgaria представя нетуъркинг събитие, посветено на Индия
    Globalize Bulgaria представя нетуъркинг събитие, посветено на Индия

 Заповядайте на нетуъркинг събитието на Globalize Bulgaria, посветено наИндия!


Очаква ви вечер изпълнена с игри за нетуъркинг и запознанства с други пътешественици, куиз на тема пътувания, кратки представяния на интересни приключения от Индия, както и много награди. Заедно ще преоткрием екзотиката и красивата природа на Индия, ще опознаем културата и не на последно място ще си поговорим как можем да организираме достъпно пътешествие до тази част на света.


Събитието е подходящо за хора, които искат:
- Да споделят опит от свои приключения из света и България
- Да се запознаят с хора с интерес към пътуванията и защо не дори да организират пътувания помежду си
- Да се вдъхновят от историите на други пътешественици и да стартират нови приключения


Няколко думи за организаторите - Globalize Bulgaria е отворено общество на пътешественици. Идеята се роди от желанието на двама блогъри – Storytelling Travellers да вдъхновят и помогнат на повече българи да пътуват и опознават света и неговите красоти и чудеса. Всеки месец се организират социални сбирки в София на различни теми – от Индонезия до Танзания, от гмуркания до изкачвания на върхове – всичко, което вълнува обществото и ни събира заедно да общуваме и споделяме опит.


Идеята е най-вече да обединим хората с подобен интерес и да ги запознаем, затова и събитието е насочено основно към нетуъркинг благодарение на забавни игри. Събитието се провежда на български език, а входът е само 5 лв., за да подкрепим каузата и нашите доброволци.


Повече информация за събитието може да намерите тук


Ако искате да се включите в обществото на Globalize Bulgaria, може да се регистрирате тук или да следите новините на Facebook страницата