Tърсене по
  • HANDMADE DESIGN MARKET за Свети Валентин
    HANDMADE DESIGN MARKET за Свети Валентин

Търсите подарък за вашият любим човек в месеца на любовта?!

HDM. betahaus| LOVE edition ще ви посрещне с много изненади по случай денят на влюбените - Св. Валентин. Да, знаем че не е български празник. Но пък когато става въпрос за ЛЮБОВ, винаги сме с усмивка и ентусиазъм за изненади!

Ще намерите наистина приказни подаръци и изненади за вашата половинка, приятел или както вече споменахме - защо не и за себе си ...

HANDMADE DESIGN MARKET е пресечна точка на творци на идеи и предмети, работилници, благотворителни каузи, хапване и пийване, зони за релакс, приятна музика, игри и хора, търсещи и стремящи се към хармония и красота в заобикалящата ги среда.

А “LOVE edition” ще събере на едно място човеци, които изработват с ръцете си уникални и изпълнени с душа предмети. А те ще бъдат вашият избор от вашата душа и за вашият специален човек.

Елате, докоснете се до тях и усетете …

Също, да не забравим и нашият CHARITY zone| Благотворителен маркет. В него ще се включат трима от нашите добри приятели, даващи душа в тези приказни каузи: WWF, Сектор АРТ и Ателието на "Изплети топлина". Елате, купете и помогнете!

WORKSHOPS zone| Работилници - разбира се, че не можем и без тях. Отново ще са три и ще ги откриете на ниво 1: Черно на бяло - Passion Printing (ще принтирате интересни неша на място), Si Deco (щв изработвате свещи), Ателието на "Изплети топлина" (и ще плетете плетки). А един приказен пътешественик от Виетнам ще бъде наш гост и ще покаже магията на Хенна рисунките по тялото.

Зона EAT&DRINK | Госитлницата е под владението на двама изкусни майстора в кухнята. Те ще приготвят екзотични ястия, докосващи всяко сетиво. Индийски подправки, класически български вкусотии, сладки изкушения, любовно вино и много други тайни, които не можем да разкрием от сега. Нужно е да ги посетите и опитате!

Забравихме и още нещо. Игри, томболи и награди.

Помните ли играта Морски Шах? Ще ви я припомним набързо.
Има ли някой който в детството си не я е играл на улицата. Беше вълнуващо да я нарисуваш с тебешир и да опиташ да победиш свояпротивник на всяка цена.
Ще играем, да! Победителя ще получи награда, избрана от нашите 60 твореца на идеи.

А изгубилия - ще получaвa безплатни …целувки.

И още една игра … Игра на целувки и още нещо ... Любов и още нещо ... Но нещото ще се разбере по-късно …

➳ намирате нашата KISSING BOOTH | Кабина за целувки;
➳ правите си откачена снимка;
➳ upload-вате я с хаштаг #LOVEinHDM и Check in HDM. betahaus | 10-11 February;
➳ снимката събрала най-много Like-ове ще получи голямата ни награда;


... и наградата ще разбере по-късно ...

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Входът е безплатен. Емоциите също …


Следете събитието във фейсбук