Tърсене по
  • In Flames с концерт в София - ОТЛОЖЕН
    In Flames с концерт в София - ОТЛОЖЕН

EventEase с гордост представя концерт на едно от водещите имена в мелодичния метъл In Flames от Швеция. Групата ще свири в София на 19 май 2020г. в зала Универсиада.


Бандата се завръща за среща с българските фенове с нов албум, озаглавен I, The Mask (Nuclear Blast, 2019) и записан с многократно номинирания за Грами продуцент Howard Benson. Шведите идват с щедър сет лист, готови да увеличат с нови попълнения фен базата си у нас и да напомнят на старите си фенове тук къде им е силата – в мелодичните линии и в смелостта да експериментират. Това е банда, която умело балансира между модерното и класическото, създавайки свой собствен облик и привличайки редица млади последователи.


Прогресът често се обвързва с промяна. Така е и при In Flames, които са едни от пионерите на мелодичния шведски дет метъл. Музикалните им търсения и амбиции обаче ги отведоха до ново по-модерно звучене и по-високи позиции в музикалния бизнес. Днес те са с десетки отличия в множество форуми, награди в различни категории, челни места в класации...


От години In Flames са сред водещите имена на плакатите на най-големите фестивали по света.


Концертът в София на 19 май ще е едно мощно хедлайн шоу на In Flames, но събитието ще предложи и съпорт банда, чието име предстои да бъде обявено на по-късен етап.


Билетите за шоуто на In Flames са в продажба от 22 януари 2020г. Билетите категория Ранно Пиле са на цена от 52.00 лв. Билетите можете да закупите по следните начини:


Онлайн Билет: https://bit.ly/InFlames2020  чрез системата на PaySerа;


По куриер с наложен платеж за цяла България с поръчка на тел.: 0886 126 995;


На каса: всички магазини На Тъмно в цяла България.


Ограничен брой VIP + MEET & GREET пропуски ще са налични за продажба на цена от 240лв. Притежателите на такива получават следните привилегии:


-Един билет за вход;


-Ранен VIP достъп в залата;


-Ексклузивна meet & greet среща с In Flames;


-Лична снимка с музикантите от In Flames;


-Разговор с музикантите от In Flames;


-Плакат в ограничен тираж от турнето с автографи от In Flames;


-Достъп до щанда с мърчандайз преди отварянето на вратите за шоуто;


-Официален meet & greet пас


За допълнителна информация и въпроси:


Иво Гуглев


pr@eventease.org


ivo@eventease.org


Mobile: + 359886 3333 67