Tърсене по
  • Intelligent Dance Saturday в Groove
    Intelligent Dance Saturday в Groove

Третата поредна година за Groove Music&Art води началото на Intelligent Dance Saturday - нов музикален проект, с поредица от събития, които ще се проведат през новата 2019 година в Пловдив, Европейска столица на културата.


Основната цел на организаторите е изключително задълбочения подбор и представяне на музиката, която кореспондира с артистичната атмосфера на локацията. По този начин се създава цялостно усещане за емоционално преживяване на участници и публика. Обръща се специално внимание на всеки детайл от самото събитие като представянето на артистите, интериора, декорацията, светлинните ефекти, дрескода и разбира се електронната музика - интелигентна и танцувална, представена в широката си гама от стилове. Най-хубавото в електронната музика е това, че тя е толкова богата и разновидна, и междувременно позволява на всеки слушател да намери стила, предопределен точно за него.


Организаторите обещават да съберат и приветстват малък кръг от хора, дошли с ясната цел да усетят магията на пътуването, което съзнанието им подготвя всеки път, когато се потопят в света на електронното звучене. Това е ключът към едно дълго и успешно развитие на подобен проект.


Тази събота (12.01.2018) Радослав Васев (RAVI) ще открие първото парти от поредицата Intelligent Dance Saturday, DJ, който вече няколко поредни сезона се подвизава като резидент в Groove.


60802


Groove Music&Art е мястото в Квартал Капана, което въплъщава в себе си съвременно изкуство, интересна музика и разбира се приятелска атмосфера.


Вдъхновен от популярните “social cafe” или клубове - средище на различни артисти и хора на изкуството, барът пренася атмосферата на Амстердам и Берлин в сърцето на Пловдив. Усещането се допълва и от местоположението му - малка, тясна уличка, обградена от високи сгради с фасади, изрисувани с графити на улични артисти, по чиито стени вечер проблясват светлини от сценични прожектори и лазери.


Интериорът на Groove Music&Art е минималистичен и функционален, и се допълва от много оригинални елементи, най-често изработени ръчно. Концепцията на мястото е ориентирана основно към творците и тяхното изкуство.


Следете събитието във Фейсбук!


***