Tърсене по
  • Изложба на ръчно изработени бижута "Слънчеви петна"
    Изложба на ръчно изработени бижута "Слънчеви петна"

Тази събота, 10-ти юни, събота, ще се проведе самостоятелната авторска изложба на Мария Аргирова  – Markiza @, гост на Галерия – Ателие “Zелена“. Изложбата, озаглавена „Слънчеви петна“, ще представи ръчно изработени бижута от естествени материали.


„Тази колекция е полъх от възприятието ми към природата. Докоснах се до земята и открих нейното богатство, красота и финост. Част от елементите оформих от въздушна глина, обагрих с акрилни бои и запечатах със смола. Използвах канапени и текстилни въжета, както полускъпоценни камъни и ръчно-изработени цветни и пъстри пискюли. Играта на форми и цветове, свободата да моделирам всяка една извивка, ме предизвикаха да разгърна повече фантазиите си и така завърших идеята си.

Колекцията, която ще видите, е моето връщане назад, към самата мен. Откъснах се от тенденции и течения, за да разбера своето усещане за естетика към бижуто. Това е моят почерк, моят личен вкус и представа за това бижу. Ние с Галерия "Zелена" ви каним на това лично пътуване и усещане", споделя авторката на изложбата. 

Откриването на събитието ще се проведе на 10-ти юни, събота, от 18:00 ч., Галерия – „Zелена“, София, ул. Георги С. Раковски 120.


48840


48842


48839


48843