Tърсене по
  • Концерт на Графа на стадион "Българска Армия"
    Концерт на Графа на стадион "Българска Армия"

Владимир Ампов – Графа и шоуто му излизат извън пределите на концертните зали. Изпълнителят, който се превърна в еталон за безкомпромисно сценично представяне, ще работи цяла година върху концерта си на стадион “Българка армия”. Датата е 10 юни 2020 година, а билетите вече са в продажба.

Няма съмнение, че предстоящото събитие ще бъде изпипано до последния детайл в музикално отношение, ще отговаря на последните тенденции в сценичното представяне, ще поднесе много изненади и незабравими емоции за феновете на стадион “Българска армия”.

За предстоящия концерт Графа споделя: “Да изпълня песните си на открито пред десетки хиляди, ще е комбинация от споделената музикална емоция, усещането за свобода и обща енергия. Публиката на концертите ми е най-големия катализатор и причина за техния успех. Преди дни се разходих по терена на стадион “Българска Армия” – красиво място в сърцето на Борисовата градина, обградено от зеленина. Веднага си го представих във вечерта на концерта. Благодарение на всички, които застанаха зад организацията и ни подкрепиха, сме готови да стартираме подготовката за 10 юни 2020 сега.”

Новината за голямото събитие идва заедно с излизането на най-новия студиен албум на музиканта “Страничен наблюдател”. Очаква се на концерта на “Българска армия” Графа да изпълни най-големите си хитове и песни от новия му албум. Феновете, които искат да гарантират най-доброто си местоположение на стадиона, вече могат да запазят мястото си в мрежата на Eventim.