Tърсене по
  • Концерт на Майкъл Болтън в зала 1 на НДК
    Концерт на Майкъл Болтън в зала 1 на НДК

Остават броени дни до дългоочаквания концерт на Майкъл Болтън в зала 1 на НДК на 18 юли, а световното му турне вече навлиза в своята европейска част. Преди да зарадва българската публика, Болтън ще пее в Испания, Португалия и Германия.


Световноизвестната звезда пристига за втори път в България, този път по покана на Национален дворец на културата, а предстоящият концерт е един от най-чаканите за годината. На сцената Болтън ще излезе с екип от десет музиканти и четирима беквокалисти.


Публиката пази топъл спомен от визитата му преди точно 10 години, когато майсторът на романтичните балади развълнува феновете си изпълнявайки обичаните и лирични „Said I loved you but I lied“ и „When A Man Loves A Woman“. Тогава Болтън изпълни няколко класики на Франк Синатра като „New York“, както и арията „Nessun Dorma“ на Пучини, част от репертоара на незабравимия Лучано Павароти. Майкъл Болтън беше приготвил още изненади на феновете си и изпя безсмъртната „Summertime“ на Гершуин в свой аранжимент. Финалът на шеметния двучасов концерт бе отбелязан с китарно соло, изпълнено от Болтън.


В дългоочаквания нов концерт на Майкъл Болтън в София звездата ще изпълни вечните си хитове, както и парчета от новия си албум „A symphony of hits“. Той със сигурност е подготвил и още музикални изненади за българските си фенове, но какви са те ще разберем в горещата юлска вечер на 18 юли точно в 20:00 часа.  


Не пропускайте това уникално лятно изживяване!


Билети за концерта все още може да закупите от касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg и eventim.bg.