Tърсене по
  • Концерт на хардрок бандата Redlake Circus в Club VOID
    Концерт на хардрок бандата Redlake Circus в Club VOID

Берлинската психеделична хардрок банда Redlake Circus, чиято сценична постановка и циркови изпълнения завладяват разнообразна публика по цял свят, ще гостува за първи път в България. Участията са част от проекта "Berlin-Sofia:connected" във второто му издание. Този път домакин ще бъде българската алтернативна рок банда ТДК, която ще сподели сцената с берлинските си гости на 7-ми октомври в Club VOID в Пловдив.


Домакините от ТДК се открояват сред алтернативното рок звучене на родните групи със силно застъпени елементи на ню-уейв и стоунър рок. Често в музиката им се включват и български народни мотиви, а текстовете на песните са изцяло на български език. От създаването си групата се фокусира предимно върху концертите на живо, затова и колаборацията с берлинския психеделичен хардрок трип на Redlake Circus създава предпоставка за уникална магическа атмосфера.


Невижданата досега комбинация от алтернативен рок с български народни елементи, берлински психеделичен трип, еротичен японски ритуал и фрийк шоу изпълнения обещава да покори сетивата на публиката и да остави траен отпечатък върху родната клубна сцена, затова не пропускайте това събитие!


Следете събитието във фейсбук!


51317