Tърсене по
  • Концерт-спектакъл "Да хвърлим операта в джаза"
    Концерт-спектакъл "Да хвърлим операта в джаза"

МИЛИЦА ГЛАДНИШКА И МИХАИЛ ЙОСИФОВ СЕКСТЕТ ГОСТУВАТ НАКЛУБ ТЕРМИНАЛ 1 НА 7 ДЕКЕМВРИ
Да хвърлим операта в джаза“ с второ издание в Терминал 1


Неустоимата Милица, заедно с верните й партньори в “музикалните престъпления” - шестимата превъзходни музиканти от Михаил Йосифов секстет, представят за втори път на сцената на Терминал 1 атрактивния концерт-спектакъл “Да хвърлим операта в джаза”. Събитието ще се състои на 7 декември, четвъртък. Специален гост ще бъде неповторимият музикант, пианист и композитор Васил Спасов.

Ще имаме удоволствието да чуем оперни арии в джаз аранжименти, любими песни от анимационни филми, също хвърлени в джаза, и джаз стандарти, поднесени по нестандартен начин.


Милица Гладнишка е българска актриса и джаз певица. Завършила е НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, курсове по джаз пеене в Лондон, и майсторски клас при проф. Милчо Левиев.  Тя е Кралицата на нощта. Тя е Кармен. Тя е Тоска. И Круела де Вил. Тя е Милица и винаги е гладна за нови сценични приключения.

Михаил Йосифов секстет е модерна джаз формация, създадена в края на 2009 година от тромпетиста и композитор Михаил Йосифов – един от най-добрите съвременни български музиканти, който, заедно с още петима брилянтни музиканти, оформят днешния образ на джаза в България. Михаил Йосифов секстет поднася с любов, хумор и много добра енергия джаза в най-красивия му вид.

Михаил Йосифов секстет са:
Михаил Йосифов – тромпет; Атанас Хаджиев – тенор сакс; Велислав Стоянов – тромбон; Васил Спасов – пиано; Борис Таслев – бас; Атанас Попов – барабани. 



===

Билетите за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 15 лв. на предварителна продажба и 20 лв. на самата дата и на място в клуба.

Каси: щандовете на
Eventim на ул. "6-ти септември" и в TheMall, Office 1 Superstore, OMV, OrangeCenter, Orange.bg, UsitColours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, DuendeTravel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване!


FB събитие
Club Terminal 1