Tърсене по
  • Latin America Pop Up Festival @Quartal Food Park
    Latin America Pop Up Festival @Quartal Food Park

Околосветското пътешествие в Quartal Food Park продължава и е време за второто от поредицата събития, с които те телепортираме на други географски ширини.


След успеха на Asia Pop Up Festival през юни с няколко танцови стъпки влизаме директно в септември, където ни очаква Latin Pop Up Festival.


Латинска Америка е цветна, пъстра и гореща, а ние ще пресъздадем това усещане в „квартала”, като превърнем гората в тропическа джунгла, украсена с ленти, флагчета и с уютни кътове за почивка.


Всеки контейнер ще предлага автентични специалитети ексклузивно и само през трите седмици на фестивала, а редица културни активности и малки работилници за обичаи и ритуали, ще добавят стойност на пътешествието. Ще има музика на живо, която ще те носи на вълните на Карибско море и още редица изненади, заради които е добре да следиш събитието.


Latin America Pop Up Festival ще продължи от 4-ти до 19-и септември, като през цялото това време ще можеш да се наслаждаваш ежедневно на нашата специална декорация и кътове.


Уикендите пък ще са изпълнени с активности и работилници за малки и големи, които е добре да следиш отблизо тук в събитието.