Tърсене по
  • Love CHange Music Festival
    Love CHange Music Festival

Изгрява нов Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември в ЛОВЕЧ
MORCHEEBA в оригинален състав и TheSweetLifeSociety
откриват събитието на 2 септември


Британската трип-хоп сензация MORCHEEBA и италианците TheSweetLifeSociety ще бъдат хедлайнери на най-новият музикален фестивал у нас Love CHange Music Festival в Ловеч! Събитието ще се проведе на 2 и 3 септември в Парк на бившата казарма.


След като обявиха официалното си завръщане и са на турне в оригинален състав, любимите и на българската публика - MORCHEEBA ще стъпят в Ловеч на 2 септември за окриването на Love CHange Music Festival. Другият хедлайнер на вечерта ще са веселяците от ТориноTheSweetLifeSociety, които ще гостуват в България за първи път. Съвсем скоро ще бъдат обявени имената на още няколко международни банди, които ще се включат в програмата на втория ден. Заедно с тях ще станат ясни и кои ще са участниците от българска страна. Първото издание на Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември в Ловеч ще предложи на гостите си прекрасна музика и незабравими преживявания. Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят разнообазни и атрактивни забавления по време на уикенд фестивала. Преди началото на концертите в 18.00ч, през деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите на фестивала.


Цената на билетите е както следва:


Билет за Ден 1 – 02.09.2017, събота: 30 лв. / в деня на събитието: 35 лв.
Билет за Ден 2 – 03.09.2017, неделя: 25 лв. /в деня на събитието:  30 лв.
Групов билет  за двата фестивални дни:  40 лв. / в деня на събиието:  45 лв.

Билети в мрежата на Eventim.bgи партньорските им каси в цялата страна. В това число билети ще се продават в Билетен център НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, “Техномаркет”, бензиностанции ОМВ, Български пощи и други


Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември ще посрещне в Ловеч едни от най-обичаните и забавни музикални банди, а с чудесната си локация и пълна уикенд програма, събитието обещава чудесено изживяване за цялото семейство в края на лятото.


Участниците:


MORCHEEBA на 2 септември (събота), сцена Парк на бившата казарма, Ловеч.


 След старта на новия си проект  „SKYE | ROSS“, създателите на Morcheeba -  Skye Edwards и Ross Godfrey, обявиха официалното завръщане на бандата. Един от най-разпознаваемите женски гласове на планетата - този на SkyeEdwards и омагьосващите китарни рифове на RossGodfrey ще поведат българската публика на вълнуващо музикално пътешествие - неподправен органичен микс от трип-хоп, ритъм-енд-блус, даунтемпо и соул.


Новият албум на британците е озаглавен с техните малки имена “Skye&Ross” и съчетава както нежния звук на Morcheeba, с който вече няколко десетилетия бандата омагьосва публиката в цял свят, така и самостоятелните артистични търсения на двамата музиканти. Албумът е резултат както от решението на продуцента на групата PaulGodfrey да остане встрани от музикалната сцена, така и от желанието на Skye и Ross за нови музикални експерименти, като по този начин те отварят път за ново трип-хоп приключение, което ще чуем и на българска сцена. По време на Love CHange Music Festival ще чуем на живо най-големите хитове на Morcheeba - ‘Rome Wasn’t Built in a Day’, ‘Blood Like Lemonade’, ‘The Sea’, ‘Blindfold’, както и много други. 


49683


The Sweet Life Society на 2 септември (събота), сцена Парк на бившата казарма, Ловеч.


Зад проекта  TheSweetLifeSocietyстоят двама италианци – Габриеле Конкас и Матео Марини. Музиката им е динамична, допълвана от контрабас и духови инструменти  - тромпет, саксофон, кларинет, а също и два изключителни вокала – Естел Луз (бийтове в  ‘’DotVibes’’ and ‘’TheDreamers’’) и оперната певица Маргерита Сетимо.


През ноември 2016 г. излезе последният им албум -  Resense”, парчета от който българката публика ще чуе на живо в Ловеч.


Присъединете се и следете събитието във Facebook - ТУК.


***


DJAIKOVSKI и S.A.R.S. се включват в Love CHange Music Festival
на 3 септември в Ловеч


С Мorcheeba в оригинален състав и The Sweet Life Society /на 2 септември/ и DJAIKOVSKI и S.A.R.S. /на 3 септември/ – новият Love CHange Music Festival очаква меломаните в края на лятото в Ловеч! Във втората вечер на музикалното събитие/на 3 септември/ на сцената в Парк бившата казарма ще видим на живо електронният гуру от Македония - DJAIKOVSKIс банда на живо ивокалистката Rachel West. Хедлайнер на вечерта ще е сръбската поп-рок банда - S.A.R.S., добре позната и обичана от феновете у нас.


Вече е известна и пълната музикална програма на събитието. Наред с международните участници, в него ще се включат и едни от най-популярните български групи и артисти - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър “Ловеч”, No Project Band. Програмата с участниците по дни можете да видите по-долу.


Билети могат да се закупят от системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна. В това число: в Билетен център НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, магазини “Техномаркет”, бензиностанции ОМВ, Български пощи и други.

Цената на билетите е както следва:


Билет за Ден 1 – 02.09.2017, събота: 30 лв. / в деня на събитието: 35 лв.
Билет за Ден 2 – 03.09.2017, неделя: 25 лв. /в деня на събитието:  30 лв.
Групов билет за двата фестивални дни: 40 лв. / в деня на събиието:  45 лв.


Ето и програмата с участниците в събитието по дни:


Ден 1 – 2 септември /събота/                   Ден 2 – 3 септември /неделя/


MORCHEEBA                                                  S.A.R.S.
The Sweet Life Society                                    DJAIKOVSKI ft. Rachel West
Мастило                                                        Kottarashky & The Rain Dogs
Ruth Koleva Live Band                                    Шкода
                                                                    Plastic Bo. VS Духов оркестър Ловеч
                                                                    No Project Band


Първото издание на Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември в Ловеч ще предложи на гостите си прекрасна музика и незабравими преживявания. Освен вечерните концерти, организаторите от Община Ловеч подготвят разнообазни и атрактивни забавления по време на уикенд фестивала. През деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите.


DJAIKOVSKI


С изключително успешната си кариера през последните 20 години, роденият в Македония DJAIKOVSKI (Кирил  Джайковски) без съмнение е най-популярният артист в електронния жанр на Балканите. Музикалната критика го определя като пионер в съчетаването на балканските етно ритми с модерното денс звучене, а също и като един от най-талантливите композитори на филмова и театрална музика. Наричат го „гений“,  „екзотичен талант“ и „алхимик на звука“, който прави с музиката си неща -  абсолютно невъзможни за други музиканти.  Фантастичните му продукции завладяват съзнанието и карат публиката да трепти и да танцува във вълшебен транс.


На сцената DJAIKOVSKIизлиза с жив бенд музиканти и гост-вокалисти от цял свят. Артистът е на турне и му предстоят участия в някои от най-големите музикални фестивали в Европа. На 3 септември българската публика ще го види на сцената на Love CHange Festival, където DJAIKOVSKI пристига с новата си вокалистка - Rachel West. Според критиците, Rachel West е следващото голямо MC име на световната сцена, а в България ще я видим и чуем за първи път. Младата поп-соул певица гордо носи славата на едно от най-големите музикални открития на 2016 г. Изгряващата звезда започва да композира едва 10-годишна, а нейни идоли са Нат Кинг Коул, Джъстин Тимбърлейк, Дрейк и Адел. Между 2011 и 2013 г., Rachel West записва беквокали за артисти, като Риана и Джеси Джей. Със сериозен опит особено от работата си с най-добрите в бранша, в края на 2014  г.  Rachel West издава своя първи албум - "Aurum". Той се превръща в истинска сензация и я изстрелва на върха за една нощ. През последните две години тя дели една сцена с големи имена като Tinashe, Young Thug, Wale и Lupe Fiasco, а публиката остава прикована от страхотната й енергия и специфичен глас.  


49685


S.A.R.S


Спечелили сериозна популярност в България след честите си гостувания у нас, сръбските S.A.R.Sопределено са си спечелили славата на любимци на публиката. Те са сред най-актуалните групи на Балканите, които събират и радват хиляди фенове на концертите си на живо. Многократно са канени за участия в цяла Европа, а наскоро  имаха турне в Австралия.


S.A.R.S.имат 6 студийни албума, а клиповете и концертните им изпълнения в You Tube се радват на десетки милиони гледания.  


Присъединете се и следете събитието във Facebook - ТУК.
Билети можете да намерите - ТУК.


***


Посрещаме Morcheeba, The Sweet Life Society, S.A.R.S., Djaikovski и много български банди на 2 и 3 септември в Ловеч
С откриването на новият Love Change Music Festival

ще изгрее и надписът LOVE 4


Кампанията "LOVE CHange Life” и ретро игри са част от изненадите


В края на тази седмица (на 2 и 3 септември) в Ловеч ще се състои вълнуващо лятно музикално събитие начело с британската трип-хоп сензация Morcheeba! Българската публика ще се срещне с любимците си в оригинален състав на 2 септември на сцената на Love Change Music Festival. Фесттивалът ще се проведе в парка на бившата казарма. Преди тях ще се запознаем с веселата музика на италианците от The Sweet Life Society, свирили вече на фестивала Гластънбъри. Те пристигат у нас в състав от 8 музиканти, с открояваща се брас секция – саксофони и тромпет. В същата вечер ще се забавляваме и с две родни банди водени от две чаровни дами - Вики и група “Мастило” и Рут Колева с “Ruth Koleva Live Band”. С отварянето на фестивалните врати, в 15.00ч ще стартира и LOVE Change bazaar, предлагащ интересни ръчно изработени неща. За малките гости на събитието, организаторите са се подготвили със забавни ретро игри и различни детски работилници.


На 3 септември хедлайнерите в Ловеч ще носят определно балканско настроение. Публиката ще е в ръцете на македонския DJ – DJAIKOVSKI с новата му вокалистка - Rachel West,и вече станалите любимци на родната публика – група S.A.R.S. от Сърбия. Преди тях ще се насладим на цял куп добре подбрани и познати БГ групи - Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo и No Project Band. Концертната програма в този ден ще стартира още в 16.30 ч.


Вратите за гостите на Love Change Music Festival ще се отварят точно в 15.00 ч и в двата дни, а по-долу можете да видите пълната му програма.


Свежото събитие в края на лятото ще подкрепи една интересна кампания озаглавена "LOVE CHange Life!", чието лице е познатият в цял Ловеч дядо Георги. “Свикнали сме да го срещаме винаги усмихнат и винаги със своя чадър, без значение дали е слънчево или вали. Той не подминава никой, без да го дари с добрa думa и не случайно го наричме един от живите символи на града”, споделя Цветомир Матев от организационния екип нa събитието. В рамките на двата дни (2 и 3 септември) ще се предлагат специално изработени артикули с неговия запазен символ – чадъра. Приходите от продажбата им ще отидат за подпомагане на възрастни хора в затруднено положение, какъвто всъщност е и дядо Георги.


Друга инициатива, която ще намери място под шапката на събитието, е специалният надпис LOVE 4, изработен от Destructive Creation, който ще бъде поставен в казармата с откриването на фестивала.


Билети за Love CHange Music Festival се продават с пълна сила в системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна. В това число са: Билетен център НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, магазини “Техномаркет”, бензиностанци OMV,Orange, Български пощи и др.


Цената на билетите е както следва:


Билет за Ден 1-ви – 02.09.2017, събота: 30 лв./в деня на събитието: 35 лв.
Билет за Ден 2-ри – 03.09.2017, неделя: 25 лв./в деня на събитието:30 лв.
Групов билет за двата фестивални дни: 40 лв./в деня на събитието: 45 лв.


Love CHange Music Festivalна 2 и 3 септември ще посрещне в Ловеч едни от най-обичаните и забавни музикални банди, а с чудесната си локация в центъра на града и пълна уикенд програма, събитието обещава чудесено изживяване за цялото семейство.


Присъединете се и следете събитието във Facebook - ТУК.


Билети можете да намерите- ТУК.