Tърсене по
  • Мини арт фест 11 #ClimateOfChange
    Мини арт фест 11 #ClimateOfChange

С радост обявяваме датите за 11-ото издание на Мини Арт Фест, което ще се проведе в колаборация с фондация „ЕкоОбщност“ и Цирк MagdaClan от Италия.


Кога и къде?


Локация: паркинга пред Стадион „Академик” в София


От 23-ти до 25 юли ще имате възможност да посетите циркови работилници, множество спектакли и арт инсталации, а акцентът на програмата е на 24-ти и 25 юли от 20:00 ч. със спектакъла “WeLand” на Цирк MagdaClan от Италия.


Програмата стартира всеки ден от 17:00 до 22:00 ч.


За спектакъла “WeLand”


24-ти и 25-и юли от 20:00 ч.


Седем циркови артисти, акробати, четирима музиканти, впечатляващ декор и сцена, и много истории за разказване. Това са само част от цифрите, описващи съвременния цирков спектакъл на открито “WeLand”, който ще нахлуе в 10 европейски града това лято, като част от #ClimateOfChange – комуникационна кампания, целяща да информира младите хора за връзката между промените в климата и климатичната миграция. Първата спирка на спектакъла е в София.


Спектакълът ни кара да се замислим за малките неща и ни провокира да станем част от глобалното въздействие за подобряване на климата, като променим нашето мислене, поведение и нагласа.


За програмата на фестивала


Програмата включва още моноспектакъл на Галина Риом-Ройбек, Шизи импро театър, огнено шоу на „Палячи” от Варна и ще даде възможност за диалог и дебат с основна тема промените в климата. Очакват ни още много интересни събития и дейности, които предстои да обявим скоро.


Очаквайте пълната програма скоро!


Вход свободен!