Tърсене по
  • Мисия Здраве 2018 – празник за цялото семейство!
    Мисия Здраве 2018 – празник за цялото семейство!

Ако през последните години не сте посещавали фестивал или събитие на открито – сега е моментът. Мисия Здраве 2018 е идеален повод да излезете в парка с цялото семейство и както е прието да се казва – „да съчетаете полезното с приятното“.


Събитието представя както традиционната медицина, така и множество алтернативни методи и продукти за поддържане на добро здраве, красив вид и добра форма.


Ето какво казва един от създателите на събитието и ръководител на цялатата организация, Георги Табаков: „За здравето е необходимо знание – събитието "Мисия здраве" предоставя възможност всеки да научи нещо повече и нещо ново от първа ръка за най-актуалните продукти и услуги в сферата на здравето и красотата.“


Сериозно звучи, но не се подвеждайте! – това не е някакво скучно пълно с дълги речи и презентации събитие. Това е фестивал, където всеки може да намери както информация, така и забавление.


- Представяне на нови здравословни и козметични продукти и услуги;
- За децата - множеството игри и забавления;
- Забавна програма на сцената. Много спорт;
- Подаръци и награди от изложителите;
- Безплатни прегледи и консултации със здравни специалисти;
- Разбира се – има я и приятната възможност за по една студена бира.


56257


В течение на шест години, екипът на "Мисия Здраве" наложи формата „празник на открито за цялото семейство“ при организирането на изложения и фестивали, насочени към крайния потребител на здравословни продукти и услуги. Тази съвременна форма на директен контакт беше рядкост преди 2013 г., а сега е вече тенденция, която и други започнаха да следват.


56254


Забавление и спортни занимания


- тридневната програма на сцената създава силно позитивно настроение на събитието. Редуват се  интересни демонстрации с полезна информация, музика, танци и песни. Игрите с публиката са основна част от програмата – всеки посетител може да участва във викторините и томболите и да спечели някоя от стотиците награди, осигурени от изложителите.


- всяко ново издание на „Мисия здраве“ предлага все повече спортни дейности, в които всеки желаещ може да се включи: спортни танци, бягане, йога, бойни изкуства, екстремни спортове, волейбол, бадминтон, стрелба с лък и други.


56256


През първия уикенд на юни, отделете 1-2 часа от Вашето време, за да научите повече за новите продукти и услуги, свързани със здравето, красотата и здравословния начин на живот. Лесно и удобно е - всичко се намира на едно място – в Княжеската градина, в близост до изхода на метро станция "СУ Климент Охридски".


Входът е свободен. Очакват ви свежи и позитивни емоции.


***


 ПРОГРАМА - РАБОТНО ВРЕМЕ


1-ви юни / петък  -   12:00-20:00
2-ри юни / събота -  10:00-20:00
3-ти юни  /неделя -  10:00-16:00 


Вход свободен!


Програма на сцената
Водещ: Ники Кънчев
Всеки ден: Игри, викторини, томболи, презентации, демонстрации на упражнения, много музика, песни и танци


Стотици награди за участниците от публиката !


Спортна програма
Схема на изложението


***