Tърсене по
  • Моноспектакълът “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” тръгва на турне
    Моноспектакълът “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” тръгва на турне

“ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” - полита на есенно турне из България 


Mоноспектакълът на Иван Юрукова ще зарадва феновете си в Пловдив, Русе, Велико Търново, Сливен, Бургас, Стара Загора, Горна Оряховица и София


 Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена и телевизионният екран – Иван Юруков ще представи великолепния си моноспектакъл - “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” в есенно турне из градовете на България. Театралният полет на спектакъла ще стартираот София - на 26 октомврив Нов театър НДК.


Следват вълнуващи срещи с публиката на следните дати в градовете:


ПЛОВДИВ - 4 НОЕМВРИ, Куклен театър(представления от 19 и 21 ч.)
РУСЕ - 8 НОЕМВРИ, зала “Военен клуб”
ВЕЛИКО ТЪРНОВО - 10 НОЕМВРИ, НЧ “Надежда”
СЛИВЕН - 17 НОЕМВРИ, зала “Сливен”
СОФИЯ - 19 НОЕМВРИ, театър“Сълза и смях”(късно представление - 21.30ч.)
БУРГАС - 28 НОЕМВРИ, Драматичен театър “Адриана Будевска”
СОФИЯ - 1 и 5 ДЕКЕМВРИ, Нов театър НДК(от 19.30 ч.)
СТАРА ЗАГОРА - 18 ДЕКЕМВРИ, Драматичен театър “Гео Милев”
ГОРНА ОРЯХОВИЦА - 19 ДЕКЕМВРИ, НЧ “Напредък”


Билетите за спектаклите из страната - на Касите на залите и билетните центрове по градове.


Повече подробности за всяка спирка на турнето можете да намерите в страницата на “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” във Facebook -ТУК 

Билети за спектаклите в София:
Билетна каса на театър “Сълза и смях”, (ул.”Г.С.Раковски” 127) или ТУК
Билетен център в НДК или направо натиснете - ТУК.


Турнето е организирано в отговор на огромния интерес, запитвания и покани към актьора за гостуване в конкретни точки на страната. Феновете, които още не са се срещали с “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” ще имат възможност да се насладят на един смислен и стойностен спектакъл със съвременна тематика и текст, поднесен забавно, с вкус и чувство за хумор.


Сценарият на “ПИЛЕТО, КОЕТО КАЗВА КУ” е на Александър Урумов и е по сборниците с разкази „Малкото име на дните” и „Тиква!”. Прекрасната музика е дело на Михаил Шишков – баща, а самият Иван Юруков се справя чудесно и в ролята на режисьор. Увлекателно, с лекота и премерено чувство за хумор, актьорът представя героя си – нощен пазач на скретен склад, който в хода на спектакъла ще видим в ролята на различни симпатични и чудати персонажи и ситуации. В продължение на малко повече от час, зрителят има възможност да си зададе въпроси, да си отговори на тях, да се забавлява, и най-вече да се развълнува, партнирайки на Иван Юруков в “Пилето, което каза КУ”.


Тази година звездата на Народният театър получи поредна номинация за “Аскеер” в категорията главна мъжка роля за блестящата си игра в “Майстори” (за ролята на майстор Найден). Иван Юруков играе и в най-касовите спектакли на Народния театър - „Добри хора”, „На ръба”, „Хъшове”, „Хамлет”, „Вишнева градина”, „Ревизор”, „Полет над кукувиче гнездо”, „Идеалният мъж” и в „Червено” в Театър 199.


Преди броени дни беше официалната премиера на филма “Дъвка за балончета”, в който Иван Юруков, заедно Теодора Духовникова, играят главните роли.


Последвайте “Пилето, което казва КУ” ТУК.
Tрейлър можете да видите – ТУК.