Tърсене по
  • Музеят за история на София организира Коледно ателие
    Музеят за история на София организира Коледно ателие

Музеят за история на София организира Коледно ателие. То ще е отворено в периода 12-14 декември 2014 г. от 11 до 15 ч. Заниманията ще се провеждат в новата сграда на Музея на пл. Бански 1 (зданието на бившата Централна минерална баня).


По време на Коледното ателие всички участници ще имат възможността да се включат в два различни модула:


- изработка на коледни картички;
- направа на коледни играчки;


За възможно най-голямо удобство в Коледното ателие на Музея за история на София участниците по желание ще избират измежду няколко модела. Материалите за изработката на всеки от тях са оформени в специални пакетчета, които ще са с цена от по 1 и 2 лв.


При работа децата ще разполагат и с безплатни допълнителни материали, за да развихрят въображението си и да изработят картичка и играчка по свой вкус, която да занесат вкъщи за домашната елха. Заниманията ще протекат в трите обявени дни – 12, 13 и 14 декември 2014 г. Всички деца, които проявяват интерес, са добре дошли да започнат коледните празници с нас. Придружаващите ги родители също могат да очакват приятни изненади по време на ателието.


ВНИМАНИЕ: За участие на групи е необходимо предварително записване! Информацията за предварителните записвания е налична на уебсайта на Музея за история на София тук или на тел. 02 983 52 35