Tърсене по
  • Откриване на 25-ти Международен панаир на занаятите и изкуствата „Булгарика”
    Откриване на 25-ти Международен панаир на занаятите и изкуствата „Булгарика”

На 1-виавгуст 2021 г. в 20:00 ч. откриваме най-голямото арт изложение в БългарияМеждународният панаир на занаятите и изкуствата „Булгарика”.


В 20:00 ч. от входа на Морската градина ще имаме удоволствието да се насладим на фолклорно дефиле– танцов Ансамбъл Варна ще ни поведе през цялото изложение под звуците на най-красивите български ритми, танцувайки красивите ни български хора.


Ще разберете историята на Панаира за тези 25 години и ще се запознаете с хората, с които заедно сбъдваме това значимо за гр. Варна културно събитие.


Международният панаир на занаятите и изкуствата Булгарика” се провежда всяка година от 1-ви до 21-ви август в Морската градина на Варна– между Морско казино и сцена Раковина.


През 2021 г., Панаирът ще се проведе за 25-и път.


Съчетаващ в себе си традициите и съвремието в изкуството, Международният панаир на занаятите и изкуствата „Булгарика, е място за изява на едни от най-добрите автори в областта на изящното и приложно изкуство, художествените занаяти и музиката.


Демонстрациите на авторските умения дават възможност на посетителите да наблюдават на живо създаването на уникални творби.


Това е едно от най-атрактивните и очаквани културни събития за Варна и нейните гости.Международният панаир на занаятите и изкуствата Булгарика” се реализира с финансовата подкрепа на община Варна, чрез национален фонд Култура”.