Tърсене по
  • Плевен отваря врати за грандиозен концерт
    Плевен отваря врати за грандиозен концерт

Градът на Панорамата ще посрещне едни от най-популярните български изпълнители


Със старта на учебната година, за гражданите на Плевен пристигат и много добро настроение и позитивни емоции, обещани от изпълнителите на грандиозен концерт.


Сред обичаните български изпълнители, които ще пеят за плевенчани са СкандаУ, RDMK, Дичо, F.O & Peeva и DMS Pleven. Събитието е дебютно за Плевен и цели популяризирането на българската музика и увеличаването на музикалните и цветни събития в града. Организаторите вярват, че ако събитието се осъществи, това ще е още един повод плевенчани да се съберат на едно място и да изпитат готини емоции заедно, което със сигурност ще помогне и за цялостното настроение в града.


"За нас с Дули Дулев и Ивайло Иванов е огромен кеф, че успяхме да го организираме! Благодарим на всички изпълнители, че приеха поканата ни! Аз лично благодаря на всички за възможността да се кача на сцената. За мен това значи много! Благодарим и на БК Спартак Плевен за съдействието! Остана по-важната част – да заповядате да го преживеем заедно и ако успеем да запалим искрата, да не е последното за града ни!", сподели един от организаторите на събитието Стефан Данчев - Стефeто.


Стефан и Дули от DMS Pleven постоянно си повтарят, че Плевен е град, в който живеят достатъчно млади хора, които могат да спомогнат за развитието му. Тяхното желание е да го направят по-музикален, по-весел, по-щастлив.


Билети за концерта може да намерите в мрежата на Ивентим /OMV Pleven, Технополис и Централна поща/. Лицата под 18 годишна възраст трябва да с придружител, отбелязват организаторите. 


Организатор: PLEVEN LIVE


Повече за събитието тук