Tърсене по
  • Промоция на “Kanatitsa – Remixed” на Иван Шопов и Авигея
    Промоция на “Kanatitsa – Remixed” на Иван Шопов и Авигея

Новият “Kanatitsa – Remixed” на Иван Шопов и „Авигея“ с участието на артисти от цял свят поставя българския фолклор на международната електронна сцена!


Промоцията на интернационалната продукция ще бъде отпразнувана с мащабно събитие на 18 май в София в новия Music Jam Club!


Две години след невероятния успех на „Канатица“ - дебютния съвместен албум на мултидисциплинарния музикант, продуцент и диджей Иван Шопов и вокалната фолклорна група „Авигея“, който през 2017 направи революция на родната музикална сцена, екипът се събра отново за едно ново музикално предизвикателство - продукцията „Kanatitsa - Remixed”, този път с участието на редица изявени чуждестранни и български артисти.


„Kanatitsa – Remixed” представя 10 уникални композиции, вдъхновени от българския фолклор и пречупени през музикалната призма на Иван Шопов и талантливите народни певици от “Авигея” по един съвсем нов начин – ремиксирани от повече от дузина майстори на електронния звук от цял свят, между които Clockvice (Швеция), Vorso (Англия), Asa (Англия), Ghostek (Русия), Roel Funcken (Холандия), Amotken (Мексико), Climaxim (Украйна), Merlin Ettore (Канада), Close Your Eyes (Русия), както и от редица от най-изявените родни представителни на електронното звучене като L 33, LQ, Kliment, The Science, Ogonek, Cooh, Balkansky, 1000 names, Esem, Smyah, Mytrip, Kundalini, The Third Man, Nocktern, Betafuture и още!


Съвършено единство от приказни народни вокали, съвременни бийтове, преминаващи през гамата на електронните стилове ембиънт, ню джаз, дъбстеп и дръменбейс, съчетани с редица музикални инструменти като кавал, китара, пиано, които са основа на албума „Канатица,“ претърпяват своята еволюция и биват пречупени през индивидуалния почерк на повече от 25 артисти, превръщайки „Kanatisa – Remixed” в уникален продукт, който позиционира класическия български фолклор на съвременната международна музикална сцена. „Kanatisa – Remixed” завладява нови хоризонти въвличайки все повече продуценти, които вливат своята енергия в него и му вдъхват нов, многопластов живот.


62233


И това не е всичко! На 18 май, в новия Music Jam Club (ул. Пиротска 5, София), премиерата на „Kanatitsa – Remixed” ще бъде отпразнувана с мащабен 8-часов маратон с над 12 артиста в двете зали: в основната Иван Шопов и „Авигея“ ще представят на живо композициите от албума, а майсторите на електронния звук Nocktern, 1000 names, Kliment и The Science ще се погрижат за загряване на атмосферата. В основната зала ще се изявят още LQ, Ogonek и Cooh, които ще поддържат високия парти градус до ранни зори.


Паралелно, във втората зала, уменията си зад пулта ще демонстрират изявените електронни музиканти The Third Man, Betafuture, Smyah и Mytrip.


Събитието е очаквано с огромен интерес, тъй като е първото съвместно участие на Иван Шопов и „Авигея“ в София от година насам и точно след завръщането им от предстоящото мащабно турне в САЩ и Канада, където ще представят творчество си в редица големи градове сред които Торонто, Чикаго, Лос Анджелис и Сан Диего.


Музикантите са подготвили още много изненади под формата на допълнителни участници и активности, които ще разкриват тепърва. Присъединете се и следете за всичко ново в официалното Facebook събитие.


Билети:
Ранно пиле:15лв

Стандартни: 20лв
Балкон: 25лв


Билети онлайн ТУК ( чрез системата на PaySera)
По Куриер с наложен платеж за цяла България: + 359 886 126 995
Каса: Магазин На Тъмно София /ул. Иван Вазов 13/


***