Tърсене по
  • Ресторанти, представящи се на Chivas Gourmet Salon 2013 - програма
    Ресторанти, представящи се на Chivas Gourmet Salon 2013 - програма

Ресторанти, представящи се на Chivas Gormet salon 2013 - програма:


04.12.2013


1. Ресторант “Ривър Сайд” - от 12,00 до 13,00
Шеф Николай Димов
Меню:
Разновидности на галерия от сирена и колбаси и морски продукти
Ризото с горски гъби и трюфели поднесено с чипс от пармезан
Пуширано филе от лаврак с зеленчукова коричка
Аспержи с прошуто и мус от тиква
Рула от сьомга и маринована тиквичка
Пилешко рило е трюфели и сушени плодове
Макаронс Вариация от Маскартоне


2. Ресторант “Ателие „ от 14,00 до 15,00
Шеф Дико Томчев и шеф Дани Спартак


3. MyGourmetWorld от 15,30 до 16,00
От къде идва кафето – география и ботаника
Дегустация на кафе Еспресо смес Импрешънс


4. Ресторант „Виаджио“ от 16.30 до 17,30
Шеф Louka Tsavo Меню: Soup | Truffle Paste | Wild Sea Bass | Squid Ink Gamberi ‘Saganaki’ | Feta Foam Canelloni Amatriciana | New Style Wild Sea Bass | Fava | Greens | Fenel Sauce Tiramisù Il Viaggio


05.12.2013


1.Индийски ресторант Тадж Махал - София от 12,00 до 13,00
Шеф Тикарам Кандел ДАЛ МАКНИ - Черна индисйка леща, задушена на тих огън, с прясно мляко и домашни билки Пиле Тика Масала - Приготвена в тандур пилешка тика с плътен сос от домати, зеленчуци и домашни подправки Джиира Райз - Басмати ориз, подправен със зрънца кимион
Палак Панир - Хапки от домашно приготвено индийско сирене, потопени в пюре от спанак и ароматни индийски билки Масала чай с мляко


2.Ресторант Чепишев от 14,00 до 15,00
Шеф Антон Дойчинов и шеф Младен Григоров
Меню
Киноа с авокадо и домати
Студен свински джолан с крем от чесън
Заешка терина с лешници
Суфле от сьомга с печени чушки
Пилешка роладина с мляно телешко и пушен бекон
Роле от бяла риба с прошуто,спанак и печени домати
Микс домашен хляб
Маскарпоне мус с бисквитки и горски плодове
чийз кейк от тиква с бейлис крем


3. MyGourmetWorld от 15,30 до 16,00
Технология на еспресото
Дегустация на Еднотипно кафе Славадор Руфати


4. Ресторант Сидония от 16.30 до 17,30
Шеф Сидония Радева
Меню


06.12.2013


1.Тайлански ресторант „Blue Moon“ от 12,00 до 13,00
Шеф
Меню:
Салата с оризови нудлими с печени ядки
Хрупкави пролетни ролца
Тайландски рибни кюфтенца
Лайм-мариновано пилешко филе
Филе от ципура на грил с лайм (с черен ориз и манго салца)
Джинджифилов чийз кейк.


2. Ресторант Гранд Хотел София от 14,00 до 15.00


3. MyGourmetWorld от 15,30 до 16,00
Алтернативни методи на варене на кафе
Дегустация на Еднотипно кафе Етиопия Иргачеф


3.Ресторант Мармо от 16,30 до 17,30
Шеф Петя Уливерова
Меню:
Вулкано рол - сьомга, риба тон, лаврак, сурими и три вида сос
ОМГ рол -темпура скариди, филаделфия, пушена сьомга, хайвер