Tърсене по
  • СОФИЯ ДЕСЕРТ ФЕСТ
    СОФИЯ ДЕСЕРТ ФЕСТ

Българската търговско-промишлена палата за втори път организира
Фестивал на сладките и тестени изкушения
„СОФИЯ ДЕСЕРТ ФЕСТ”


На изложението ще участват фирми, предлагащи сладкарски изделия - торти, пасти, сладкиши, сладолед, шоколад и шоколадови изделия, баклави; напитки - вино, кафе, чай; сурови и веган десерти; ядки и други.


Събота и неделя: Безплатен детски кът!


Участващите фирми ще предоставят на посетителите отстъпка при закупуването на продуктите, друг вид промоция или възможност за дегустация. 


Подробности за изложението, участниците и съпътстващите мероприятия вижте в сайта SofiaDessertFest или в официалната фейсбук страница


Вход:


За възрастен: 4 лв.
Отстъпки: за деца 7 - 18 г. и пенсионери над 65 г.: 3 лв.
За деца до 7 ненавършени години: Вход безплатен


Билети могат да бъдат закупени на място на входа на събитието.


***


Остават само 2 седмици до началото на София Десерт Фест!


Остават само 2 седмици до второто издание на очакваното сладко събитие в София - Фестивал на сладките и тестени изкушения, което ще се проведе от 24 - 26 ноември в изложбената зала в ЦУМ /вход откъм Централна баня/.


Любителите на десертите ще могат да се насладят на торти, пасти, сладкиши, сладолед на топчета, шоколад и шоколадови изделия; баклави, локуми; напитки – вино, кафе, чай; бутиков мед, тахан, ядки и др., които изложителите са подготвили за събитието, както и на много изненади, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.


Ето и малко предварителна информация за участниците: Elizabeth luxury chocolate ще участва с неустоими гурме предложения; бутикови торти "Нектар"; сладка магия за специални моменти с десертите на Sugarella Cakes and Bakes; истински decadent шоколад от Modica Artisan Chocolates; пенливи и десертни вина от Австрия и Германия от Авексим; традиционни ориенталски сладкарски изделия - турски локум, памук-халва “Пишмание”, джезерие от Лукерия; пухкави домашни печива с вълшебни подправки от Работилничка за сладки моменти; сладолед на топчета от MiniMelts Bulgaria и др.


Искате ли да опитате висококачествено и прясно изпечено кафе от Етиопия, Перу и други екзотични дестинации? Вземете своята БЕЗПЛАТНА чаша кафе по избор от MARTINES caffe!


Пълен списък на изложителите можете да видите на сайта SofiaDessertFest


Участвайте в играта, която организираме на Фейсбук страницата на изложението, ако искате да спечелите билет за безплатен вход.


Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци и други професионалисти от бранша.
Работното време е от 10.00 до 19.00 ч.


***


Благотворителен щанд в подкрепя на кампанията "Да помогнем на Бобчо" на София десерт фест


Организаторите на Фестивал на сладките и тестени изкушения и този път ще предоставят щанд в полза на Кампания за продължаване на лечението на Бобчо, който е на 11 години и страда от полимикрогирия, церебрална парализа и епилепсия. През месец юли т.г. беше направен първия курс на лечение на детето в клиника в Турция. След интервенциите състоянието на Бобчо е видимо по-добро и има значителен напредък, но е необходимо продължение на лечението!

Ако обичате вкусните сладкиши, майсторски приготвените печива, сладките изкушения елате на 24, 25 и 26 ноември на "София десерт фест", който ще бъде в ЦУМ, вход откъм Централна баня. Заповядайте на благотворителния щанд, където освен сладкиши и вкусотийки ще можете да закупите и други атрактивни подаръчета и плюшени играчки и по този начин да дарите надежда на малкия Боби и да му дадете шанс да се лекува! Всичко, което ще намерите на щанда е домашно и приготвено с любов и подкрепа от дарители и съпричастни към каузата. А Вие ще си тръгнете с превъзходни печива и с изпълнени с ДОБРОТА Сърца! Допълнителна информация за кампанията за Бобчо можете да видите във Фейсбук. 


Доведете Вашето дете в събота и неделя на специално организирания детски кът в изложбената зала!


Изненади, предоставени от Healthy Food & Drinks очакват всички посетители, дошли между 10.30 и 11.30 часа през трите дни на феста. За посетителите на изложението Elizabeth luxury chocolate организира томбола с три лимитирани сета, които ще бъдат поднесени като комлимент от фирмата в последния ден от изложението. Всеки закупил бижу от щанда ще има възможност да спечели, а всеки посетител ще може да опита шоколада, от който са изработвани бонбоните. Заповядайте на щанда на Сладката къща, където ще има и постоянна дегустация на тарталети в рамките на изложението! Участвайте и в томболата за посетителите като попълните своя талон на входа на изложбената зала. Всеки ден за периода на събитието организаторите ще изтеглят по един печеливш.


Работното време на СОФИЯ ДЕСЕРТ ФЕСТ е от 10 до 19 часа.