Tърсене по
  • SUBCARPATI И FRATII GRIME гостуват в Терминал 1
    SUBCARPATI И FRATII GRIME гостуват в Терминал 1

РУМУНЦИТЕ SUBCARPATI И FRATII GRIME ГОСТИ НА ТЕРМИНАЛ 1 НА 9 И 10 НОЕМВРИ
FRATII GRIME с първи концерт у нас


SUBCARPATI се завръщат в България, вече като добре познат и утвърден пред българската аудитория проект. Румънската банда, която е сред най-популярните в страната си, а и в региона, ще гостува в Терминал 1 на 9 ноември, този четвъртък. Вратите на клуба отварят в 21:00 ч., а концертната част стартира в 22:00 ч. Групата демонстрира множество лица, вариращ на брой състав – с основни и гост-изпълнители, любопитни странични проекти, които могат да дадат различен облик на всяко едно тяхно шоу, но с един общ признак - гарантирано атрактивно и богато на музикално разнообразие и качество представяне.


52391


Проектът FRATII GRIME гостува за първи път на сцената на Терминал 1. Негови членове са MC Bean, Power pe Vinil, Fanescu и Psihotrop. Датата е 10 ноември, този петък. Вратите на клуба отварят в 22:00, а концертната част започва малко след полунощ.


SUBCARPATI е проект, създаден през 2010 г. от MC Bean (Marius Alexe Andrei). Бандата съчетава електронна музика с хип-хоп и румънски фолклор. За последните седем години SUBCARPATI издават пет албума и една компилация и се превръщат в една от най-перспективните нови групи на Балканите. Музикантите вплитат народни мотиви с актуални стилове – като трип-хоп, дъбстеп, денсхол, хип-хоп – в микс, наречен ъндърграунд фолклор. Последният им албум излезе миналия август и се нарича Satele Unite ale Balcanilor (на англ. - United Villages Of Balkans). Преди и след концерта им, музиката в клуба ще избира DoLittle. 

FRATII GRIME е страничният проект на MC Bean, който той създава през 2012 г. заедно с Power pe Vinil, Fanescu и Psihotrop. Те са едни от първите, които експериментират с грайм стила в Румъния. Опитите им се оказват сполучливи и оттогава до сега се утвърждават като един от най-енергичните и успешни проекти, както в Румъния, така и по много фестивали и сцени навън. Списание Vice.com ги определя като „глътка свеж въздух, която дава надежда за бъдещето“. Техните текстове и музика се сливат с футуристични електронни елементи и тъмни, дълбоки басови линии, които носят силни послания.

Преди и след концерта на FRATII GRIME, музиката ще избират двама от резидент диджеите в Терминал 1 - Feel и DoLittle.

Билети за концерта на SUBCARPATI на 9 ноември се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лв. на предварителна продажба и 12 лв. на самата дата и на място в клуба.
Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване!


Входът за концерта на FRATII GRIME на 10 ноември е 5 лева до 00:00 ч. и 8 лева след полунощ.


Subcarpati Facebook page
FB event
Линк към последния албум на Subcarpati - Satele Unite ale Balcanilor:


Fratii Grime Facebook page
FB event