Tърсене по
  • Scions Of Breaks в Groove
    Scions Of Breaks в Groove

На 5 април, градът на тепетата и ексклузивно Groove Music&Art Kapana отново ще бъде мястото, в което ще се слуша иновативна електронна музика и по-конкретно брейкбийт в различните му разновидности - Progressive, Florida и Psy.


Почти непознат в България, този стил е изключително популярен в UK и USA, където се организират грандиозни фестивали с десетки хиляди души публика. Хедлайнери там са диджеи от топ 100 на света - BT a.k.a. Brian Transeau, Way Out West, Noel Sanger, Hybrid и други. Съвременният саунд се заражда в Орландо и Тампа, а неговите корени са уникално съчетание от начупени бас линии, мелодични синтезатори, електро хип-хоп, фънк и джаз, в комбинация с някои от най-разтапящите женски вокали.


Зад проекта - Scions Of Breaks стои SCION. Гостът от Варна ще се погрижи за партито като ще допринесе с музика (специално подбрана от личната му колекция), способна да породи Веселие, Меланхолия, Любов и Радост у слушателя.


Не пропускайте възможността да присъствате на първото парти от поредицата Scions Of Breaks, тoзи петък (05.04.2019) в Groove Music&Art - мястото в Квартал Капана, което въплъщава в себе си съвременно изкуство, интересна музика и разбира се - приятелска атмосфера.


62475


Следете събитието във Фейсбук!


***