Tърсене по
  • Септември ще бъде месецът на рекламата и печата
    Септември ще бъде месецът на рекламата и печата

Едноименното изложение COPIS отново ще се провежда самостоятелно


Докато четете тези редове може би сте се излегнали с коктейл в ръка под чадъра на някой красив плаж. Или сте на прохладна почивка в планината, или пътувате към мечтана дестинация. А може би сте на риболов, кротко чакайки на прохладния бряг на реката или язовира да хванете голямата риба. Каквото и да правите, ако професионално сте свързани с рекламата и печата, пригответе се – септември ще е Вашият месец.


Защо? Защото от 13 до 15 септември ще се проведе изложение COPIS, организирано от Интер Експо Център, в партньорство с FESPA BULGARIA ASSOCIATION. Българският формат на рекламните и печатните комуникации приковава интереса на рекламни дизайнери и агенции, фрийлансъри, дистрибутори и търговци, специалисти по маркетинг и реклама, собственици и представители на печатници, издателски къщи и фотографски студиа, бранд мениджъри и др. Четири компонента залягат в сърцевината на проекта – бизнес платформа, споделяне на know-how, внедряване и създаване на нови тенденции и професионално усъвършенстване.


83755


 


2023 г. – време за промяна


Ако проследим последните няколко години, то 2023г. определено е носител на промяна за COPIS. Очакваното събитие отново ще се провежда през септември и напълно самостоятелно, след като през през последните две години протичаше заедно с Международните хранителни изложения.


„Взехме това решение след внимателно проучване на нагласите в сектора, допитвайки се до аудиторията на COPIS“, споделят организаторите. И допълват: „Нашата мисия е да създадем максимално добри условия за развитие на бизнеса“.


Благодарение на това периодът на провеждане 13-15 септември е съобразен напълно с потребностите и изискванията на сектора. В създадената среда на стотици представени брандове и над 100 изложители, това ще позволи да се възползваме максимално от възможностите за развите на бизнеса, създаване на нови контакти с клиенти и партньори, проучване на нови пазари, усъвършенстване на знанията и уменията.


83753


Всичко това ще се случи успоредно с поредица от съпътстващи формати, ангажиращи вниманието на професионалистите. „Дизайнът ще е сред акцентите през тази година“, открехват за нас вратите на COPIS 2023 организаторите и обещават съвсем скоро да разкрият повече за съпътстващите събития от 13 до 15 септември, в които дейно ще се включат водещи университети и академии по дизайн. Сред тях са Нов български университет, SoftUni Creative и Design Academy, които са и партньори на COPIS 2023. Българска дизайн група (БДГ), която активно развива българската дизайн сцена, свързва и обединява професионалисти от различни дизайн-области като графичен и уеб дизайн, мобилни апликации, дизайн на игри, 3D дизайн и други, също подкрепя изложението.


83756


 


Рекламата и печатът са Вашата бизнес и професионална мисия? Търсите нови идеи? Или искате днес да откриете утрешните тенденции? Ако вашият отговор на някой от тези въпроси е „ДА“, то изложение COPIS е събитието, на което от 13 до 15 септември трябва да присъствате.Нужно е единствено да се сдобиете с билет за вход; това можете да направите и онлайн – чрез платформата www.iec.urboapp.com.