Tърсене по
  • Sofia Wine & Spirit Fest
    Sofia Wine & Spirit Fest

Броени дни остават до първото издание на SOFIAWINE & SPIRITFEST – Изложение-дегустация на вино, спиртни напитки и храни, което ще се проведе от 9 до 11 февруари в изложбената зала в ЦУМ /вход откъм Централна баня/. Организатор е Българската търговско-промишлена палата – Център за фирмено обслужване.


Разнообразие от български, френски, италиански, австрийски, германски, македонски и др. вина ще очакват да бъдат дегустирани и оценени от любителите. Сред участниците са: Семейна винарска изба «Присое», чиято продукция е от разнообразните предимно класически сортове грозде – Шардоне, Мерло, Каберне Совиньон; Миниталия - официален вносител на италианско веган вино Gonella, което за разлика от другите вина, не използва животински деривати и алергени в никои от процесите на производство; пенливи и десертни вина от Австрия и Германия от Авексим; Винарска изба «Афузов» – с традиция във винарския бизнес вече повече от 40 години; най-новата винарна в Македония Изба «Стоби» – производител на класически, трапезни и барикови вина; «Френски вина за Ценители» ще Ви изненадат с качеството и автентичността си директно от френските изби; Винарна «Славовица»- висококачествени бели и червени вина, произведени в изба "Херос";Винарна «Даробас» ще предложи на ценителите вина, произведени от собствени насаждения, култивирани от сертифицирани елитни посадки на прочути френски, италиански и испански пепиниери; Винарска изба «Кьосев», специализирана в производството на висококачествени вина в малки бутикови серии;Винарска изба «Рупел» - производител на вина от собствени лозови масиви с български, италиански и френски сортове грозде; Le More srl е италианска фирма, която ще предложи вина, произведени от специални селектирани сортове грозде като Примитиво 100%, Неро Ди Троя 100%, Фалангина, Шардоне и други!


Освен вина, на изложението ще има и други алкохолни питиета. Участие ще вземе Алкохолна фабрика «Нордикс», която произвеждаводка, ракия, уиски, джин, ром, бренди, текила, синьо кюрасо, трипъл сек, шнапс праскова, шнапс кокос, самбука, лимончело, червени и бели вина, дестилати и др.


Tatratea Bulgaria е алкохолна напитка на основата на натурален екстракт от чай съдържаща планински билки и чиста вода от Татрите.TATRAТEA е не само напитка от чай, но и много повече! На Sofia Wine&Spirit Fest ще се запознаете по-отблизо с тази магическа отвара от планината. Ще можете да дегустирате и шестте вкуса.


Заповядайте да опитате от уникалните 100% натурални билкови безалкохолни напитки с марка BESST на щанда на Биодринкс ООД, където ще получите и информация за функционалното въздействие на билковите композиции, които се намират под формата на течен билков екстракт в капачките на напитките.


Елате на щанд №9 на Sofia Wine&SpiritFest, за да се повеселите с ALCOHOPOLY - най-забавната парти игра правена някога! Играта спечели приза: 'Най-добра настолна игра' на Първите Български Гейм Награди (BGA 2016) и събра най-много гласове от всички фенове! 


На изложението ще участват и фирми от хранителния бранш: Свинекомплекс Голямо Враново Инвест АД – производител на месни колбаси и деликатеси; цялата продуктова гама на швейцарската марка шоколади Stella; Сладки хапки и лимецки, приготвяни без консерванти.


Българската гурме марка Elizabeth luxury chocolate, която държи най-високи стандарти в шоколатиерството ще представи по време на Sofia Wine&Spirit Fest белгийски шоколад “Callebaut” с изцяло натурални пълнежи без съдържание на консерванти. Заповядайте на щанда им в Изложбена зала ЦУМ, на който ще има за всеки стил и вкус изкушаващо предложение!


Очакват Ви и много изненади, томболи с награди, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.


Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци и други професионалисти от бранша. Работното време е от 12.00 до 20.00 ч.


Пълна информация за изложението, списък на изложителите и новини можете да видите на сайта www.winefest.bcci.bg


***


Българската търговско-промишлена палата и Център за фирмено обслужване организира Sofia Wine & Spirit Fest


Можете да посетите изложението от 9 до 11 февруари в изложбената зала на ЦУМ, София. Освен това ще имате възможност да дегустирате различни видовете вино, спиртни напитки и храни. 

Работното време на изложението е както следва: 9 до 11 февруари: 11:30 - 21:00 ч. и 1-3 декември: 11:30 - 20:00 ч. 


52221


Изложението е насочено както към клиенти, така и към търговци.


Участие в него ще вземат фирми - производители, вносители и търговци на:
- Вино: Червено, бяло, розе и др.
- Шампанско
- Сайдери
- Бира: Светла, тъмна, жива и др.
- Спиртни напитки: Ракия, уиски, водка, джин, ликьори и др.
- Храни: Колбаси, сирена, сладки изделия и др.


За повече информация посетете официалния сайт на събитието.


***