Tърсене по
  • Solar Summer Festival / Солар Съмър фестивал - програма
    Solar Summer Festival / Солар Съмър фестивал - програма

Yalta Club обяви грандиозната си програма за Solar Summer
Dubfire идва с шоуто си от Coachella, а останалите акценти са Danny Tenaglia, Joseph Capriati и техно двойката Adam Beyer b2b Ida Engberg


Вече 13 години Solar Summer е основен генератор на енергия и летни музикални вълнения на електронната сцена у нас. Фестивалът ще бъде открит на 30 юли с Мark Knight и ще приключи на 20 август с Victor Calderone. Oсвен тях организаторите от Yalta Club ще посрещнат на Cacao Beach Club - Fedde Le Grand, Dubfire, Sharam, Danny Tenaglia, Joseph Capriari, както и една от най-популярните техно двойки в света Аdam Beyer и Ida Engberg. Тази година програмата на Solar Summer ще покаже и нежната, женска страна на електронната музика в лицето на Samanta, Anna и разбира се Ida Engberg.

Фатално доброто издание ще представи 11 артистi в 7 партита, сливащи залеза и изгрева на една от най-добрите парти локации. Колекционирането на спомени започва с емблемата Мark Knight и откриващото парти на 30 юли. На 5 август следва Dubfire с новата продукция Hybrid, както и първото женско участие - Samanata. Едно денонощие по-късно, на 6 август, на сцената на Cacao Beach ще се завърне Sharam, който ще свири заедно с набиращата популярност у нас Anna. 12 август ще ни връхлети със силата на Fedde Le Grand. Следващият ден, 13 август, ще продължи с две техно фигури,  които не бива да се пропускат, a именно Danny Tenaglia и Joseph Capriati. На 19 август специален гост на Solar Summer ще бъде Adam Beyer, заедно със своята съпруга Ida Engberg. Последната фестивална вечер ще остане в цигурните ръце на Victor Calderone.

Програма:


30.07 Mark Knight |


05.08 Dubfire: Live Hybrid, Samanta |


06.08 Sharam / Anna  |


12.08 Fedde le Grand |


13.08 Danny Tenaglia / Joseph Capriati  |


19.08 Adam Beyer / Ida Engberg |


20.08 Victor Calderone

Промо билети на цена 30 лева ще намерите в OMV, The Mall, Yalta Club, билетен център НДК и тук.