Tърсене по
  • Sound in Picture at Rivers of Sofia
    Sound in Picture at Rivers of Sofia

Реките на София е инициатива създадена от Колективът с мечтата софийските реки да са достъпни за всички. С този арт проект, през 2020 запустелите реки станаха едно от най-оживените места в София, пълни с изкуство, музика, храна и цирк и бяха посетени от 6000 души.


Тази година обещава да е още по-интригуваща. Заповядайте на коритото на Владайската река под Лъвов мост, където ще имаме удоволствието да гостуваме и ние. Sound in Picture участва във фестивала с уникалната комбинация от едни от най-утвърдените артисти в България, както и млади и изгряващи таланти заредени с принтове, картини и илюстрации, които ще бъдат изложени на локацията и с които вие може да се снабдите и да оживите вашия дом. Освен всичко това за първи път ще бъдат изложени и дрехи с дизайни от артистите на Sound in Picture. Всички желаещи ще могат да се насладят и на музика, специално подбрана от SMYAH – основателят на платформата и нейното главното движещо лице.
На 24-ти (втория петък от събитието) предстои и музика от Иван Шопов, който ще представи и шест свои картини.


Намерете ни в официалния сайт и социалните мрежи от тук


Официално събитие.


Всички фотографии, картини и дрехи ще бъдат предлагани в лимитирана серия от 25 броя, без опция за преиздаване.



Sound:


Ivan Shopov


SMYAH


 


Picture:


Ivan Shopov (fine art)


Alexander Stanishev (photography)


Ramble Rattle (photography)


8min (collage, photography)


Mood Textures (photography)


Cold Desert (collage, photography)


Kongoha (fine art)


Yavor Zografski (photography)


Фондация Колективът обединява граждани, експерти и институции в проекти, подобряващи градската среда и живот в България.


Sound in Picture е платформа, която събира в колаборация музиканти с визуални артисти и изследва синергията между двата свята. Комбинирайки в себе си музикален лейбъл и списание за визуални изкуства, SiP издава нова музика, илюстрирана в серия визии така, както артистът вижда музиката.