Tърсене по
  • „Големият Взрив“ събира звездите на България в обща кауза
    „Големият Взрив“ събира звездите на България в обща кауза

Най-добрите експерти, лектори и инфлуенсъри на едно място, всеки от които с различен опит, вдъхновение и обща страст към личностното развитие и бизнеса.


„Големият Взрив“ 2019  не е поредната конференция, а най-големият форум за личностно развитие  и предприемачество в Източна Европа. На форума „Големият взрив” идват най-добрите експерти, за да споделят своя практически опит, умения и знания.  


Събитието е насочено към предприемачи, фрийлансъри и всеки, който иска да започне свой бизнес.  Всеки участник ще има възможност да сподели личното  или професионалното си  предизвикателство, да даде обратна връзка, съвет и като цяло, да е в помощ на останалите, за да могат всички да се развиват и израстват в различните сфери.


Основатели и  лектори  в тазгодишното издание на „Големият взрив“  ще бъдат:


Пламен П. Попов - Социален предприемач, мастър в продажбите, автор, съосновател на „Университет за личностно развитие и предприемачество“. Над 15 години опит и повече от 13 бизнес проекта. Една от първите му големи успешни продажби е договор за 1 000 000 лева на 25-годишна възраст. През последните три години развива успешна компания за обучения по личностно развитие, предприемачество и продажби. Написал е книгата „Предприемачът“, в която разкрива практическия си опит за успеха си и предизвикателствата на пътя си. Съвсем скоро излезе от печат и втората му книга „Победителят“ - единственият практически наръчник по предприемачество в България.


Ясар Маркос - треньор, предприемач от световна класа и един от водещите лектори в България в областта на личностното развитие и най-доброто представяне. Маркос е медик по образование. След като работи като доктор в Израел, той решава да се отнася към хората по друг начин. Той напусна високоплатената си работа и се посвети на мисията да помогне на всеки, който иска да открие предприемача в себе си. Според неговата дефиниция предприемач е не човекът, който просто започва бизнес, а всеки, който иска да поеме живота си в собствените си ръце, така че всички действия да са стъпка към по-пълноценен и по-щастлив живот. 


За пръв път в България  ще се състои инфлуенсърски панел, с едни от най-успешните родни инфлуенсъри, водещ от невероятната Ива Екимова - експерт по комуникации, повече от 20 години. В портфолиото на управляваната от нея компания влизат клиенти, като Петрол, Christian Of Roma, Валмарк и много други.


Част от звездните лектори и изпълнители на тазгодишното издание на  „ Големият взрив“ 2019 са:


Владимир Караджов от „Бригада „Нов дом“.


Наталия Кобилкина -  сексолог и семеен терапевт. Провежда семинари свързани с личностното развитие на жените в България.


Лазар Радков - автор на книгата "Яж шоколад и отслабвай" и  човекът , благодарение на когото  цяла България събира капачки за благотворителност.


Михаил Христов - български лекоатлет, параолимпиец, трикратен световен шампион на скок дължина за хора с увреждания.


Явор Янакиев – по-известен като 100 Кила, е български рап и хип-хоп изпълнител и музикален продуцент от Варна.


Маги Джанаварова - българска певица, победителка от третия сезон на „Мюзик Айдъл“.


Биляна Йотовска - един от най-известните модели в България, създател на своя собствен спортен бранд - Biliana Yotovska label.


Дара Екимова - българска певица, участвала в телевизионното шоу „Големите надежди“, както и в „Екс фактор“


Два дни с уникално въздействие, силно емоционално преживяване и готови стратегии, с които участниците да постигнат бърз резултат в своя бизнес и личен живот.


Билетите са вече в продажба от bilet.bg и eventim.bg, както и на https://bigbang.ulrp.bg/tickets/.


„Големият Взрив” 2019 -  да създадем едно общество от будни, можещи и мотивирани да правят успешен бизнес хора в България!