Tърсене по
  • „С книга на плажа” – литературна среща с писателите Иво Сиромахов и Мария Лалева
    „С книга на плажа” – литературна среща с писателите Иво Сиромахов и Мария Лалева

След шеметния успех на разгромяващия сатиричен роман „У майкини“ обичаният български писател, журналист, сценарист и драматург Иво Сиромахов ще зарадва почитателите си с не по-малко смайващото продължение „Майкини и другите”! С вечния въпрос „Ракията или компотите?” започва нов сблъсък между Майкини и Вуйнини.


Настанало е време за война, която няма да подмине никого. Война, която ще заплашва да завладее дори Холивудските хълмове, когато едно писмо до Леонардо Ди Каприо е на прага да противопостави двама от най-сексапилните американски актьори в безмилостна надпревара за сърцето на българската мома Радка Папазова. Фалшивите новини, тролските атаки в социалните мрежи, астрологията, диетите, революционните модни тенденции, политическите интриги, антиваксърството и конспиративните теории се конкурират с любовта към чушкопека, лютеницата и напомпания национализъм.


Героите на романа се мразят и обичат, размахват юмруци, замерват се с буркани, завиждат си, злословят, губят приятели, но най-вече се конкурират един с друг. Защото ако печелят, всички останали трябва да загубят. В литературната среща на плажа ще се включи и обичаната от всички писателка Мария Лалева, която скоро ще зарадва читателите с дългоочаквания си втори роман.


24.07.2021 г.


Manuka Bar, Малкият плаж, Лозенец


17:00 ч.


Телефон за информация и резервации: 0882 888 228