Tърсене по
  • „Тя във Варна“ представя активните жени на Варна
    „Тя във Варна“ представя активните жени на Варна

Тя във Варна“ представя активните жени на Варна. Всеки последен вторник на месеца в Социалната чайна (ул. "Преслав" №53) две дами представят себе си и своята дейност.


Идеята за формата идва от активните жени на Пловдив, които също всеки месец предоставят възможността на публиката да се запознаят с историята на две от вдъхновяващите жени на града им. В града под тепетата събитието се организира от 2018 година и набира все по-голяма популярност с всеки изминал месец. Официалното начало на „Тя във Варна“ беше поставено на 30 октомври миналата година благодарение на Мирослава Милева и Социалната чайна и оттогава е било посетено от над сто варненки и гостенки на града.


През март на "Тя във Варна" - Ирен Христова - Консултант по личен стил, създател на My Style Agency. Сертифицирана е от лондонската академия за имидж консултиране “Colour me beautiful academy”; Грациела Станева-Иванова - психолог и Монтесори терапевт. Работи с деца, прилагайки Монтесори метода като основна терапия в работата си. Създател е на първата група Монтесори Психодрама за деца във Варна.


Събитието се организира от доброволци, а жените, които имат възможност да представят дейността или каузите си са тези, които ежедневно вдъхновяват хората около тях с това, което правят и постигат. Всеки може да номинира жена, която я/го вдъхновява да се включи като говорителка на някое от следващите събития на "Тя във Варна" като попълни онлайн формуляра ТУК.


За контакти с организаторите във Варна: s.tonchevska@gmail.com и 0896771229


Може да научите повече за организациятa инициатор на формата "ТЯ в.." на www.sheinbulgaria.org