Tърсене по
  • #съБУДИ доброто с Фондация “Бъдеще за таланти”
    #съБУДИ доброто с Фондация “Бъдеще за таланти”

След големия успех на провелият се през месец май “Базар на книгата” фондация “Бъдеще за таланти” и НПО Операция плюшено мече се събират отново заедно за още една мащабна инициатива.


На 3-ти ноември 2018 г. на пешеходната зона на бул. „Витоша Фондация „Бъдеще за таланти” организира Благотворителен базар на книгата и изкуствата със старт 10:00 ч. Събитието се провежда за втора път тази година, под надслов #съБУДи доброто в духа на празника на българските будители.


В инициативата ще се включат голям брой издателства и хендмейт артисти. Ще бъдат изложени интересни заглавия, ръчно изработени аксесоари, принтове и други. Събитието се организира съвместно с НПО „Плюшено мече”, като със всяка закупена книга или аксесоар от щандовете на базара, Вие ще направите дарение в подкрепа на менторската програма за даровити деца и младежи.


В инициатива вече своето участие заявиха много доброволци, които ще помагат на терен по време на събитието.


Менторската програма „Скритите таланти на България” има за цел да предоставя на деца и младежи, лишени от родителски грижи, ментори, частни учители, семинари и работилници като развива техните таланти и им осигурява възможност за стаж или работа.


Повече за проекта вижте ТУК.


Форматът има зад гърба си вече едно успешно издание, а организаторите този път са подготвили още повече изненади и весело настроение.


***