Защо трябва да ядем червени плодове и зеленчуци
Червените плодове и зленчуци са изключително важни и полезни за човешкия организъм. Те имат високо съдържание на витамини, фибри, които стимулират...
Вкусотии от българската кухня
Българската кухня е събирателно понятие за всички ястия, подправки, съставки и рецепти, които присъстват в ежедневието и в бита на българина. В нашата кухня...
Сусамът – вкусен и полезен
Сусамът е тревисто растение, което има изключителни качества, полезни за човешкия организъм. Родината му е Африка, среща се по Средиземноморието, Индия, Китай,...
Появиха се екомашини за хранене на животни в столичните паркове
Вече поставихa 5 броя еко-вендинг машини за разделно събиране на пластмасови опаковки в столичните паркове - Борисовата градина, Южния парк, НДК и...