3 сайта за резервиране на турове и забавни дейности по време на пътешествие (част 1)

  • 3 сайта за резервиране на турове и забавни дейности по време на пътешествие (част 1)
    3 сайта за резервиране на турове и забавни дейности по време на пътешествие (част 1)

Туровете, заниманията и преживяванията могат да бъдат чудесно допълнение към пътуването и могат да помогнат да направите пътуванията си толкова по-специални и вълнуващи. Вече можете да намерите обиколки и дейности за повечето дестинации по света и те могат да включват пешеходни обиколки, еднодневни екскурзии, курсове за готвене, входни билети и много други. По-долу е селекция от 7 от най-добрите места за резервации на обиколки, дейности и преживявания онлайн.

1. Get Your Guide

Get Your Guide са чудесна възможност за намиране и резервиране на турове и дейности за вашата дестинация. Те предлагат над 60 000 обиколки, дейности и атракции в 150 държави. Освен това инвентаризацията им включва опции за 23 езика, идеални за тези, при които английският не е техният предпочитан език. Някои от нещата, които можете да направите на техния уебсайт, включват еднодневни обиколки, пешеходни обиколки, круизи с лодка, приключенски преживявания и още много, за да направите пътуването си още по-приятно. Сайтът им е удобен и улеснява намирането на това, което търсите, безпроблемен процес на резервация и страхотно приложение.

Предимства и характеристики

60 000 обиколки и дейности

Еко-сертифицирани опции за обиколка

Безплатно анулиране на много обиколки до 24 часа преди това

Мобилни билети

Отзиви на клиенти

2. Civitatis

Civitatis изброява 46 000 продукта в над 2000 дестинации и обхваща опции от пешеходни обиколки, билети за атракция до еднодневни екскурзии. Там ще намерите филтри за стесняване на търсенето и дори можете да намерите „безплатни“ дейности за някои места. Ще намерите и отзиви от предишни клиенти, както и опция за безплатно анулиране за определени дейности.

Предимства и характеристики

Над 46 000 продукта в над 2000 дестинации

270 безплатни обиколки из много популярни дестинации

Безплатно анулиране до 24 часа предварително за много дейности

3. G Adventures

G Adventures (Good Adventures) са чудесни за резервиране на по-дълги многодневни обиколки и се грижат за редица стилове на пътуване от приключенски пътници до тези, които търсят уелнес почивка. Те предлагат 800 опции, покриващи 7 континента, включително Антарктида, Африка и Южна Америка. Те също така предлагат богат избор от маршрути, които отговарят на различни изисквания. Групите са малки – до 15 души. 

Предимства и характеристики

800 възможности за обиколка на 7 континента

Местни водачи

Малки групи до 15 души

Подкрепете местните общности

Маршрути, подходящи за различни хора