4 полезни приложения за пътешественици (част 2)

  • 4 полезни приложения за пътешественици (част 2)
    4 полезни приложения за пътешественици (част 2)

Месеците, в които ще пътуваме по-често, вече започнаха и сме сигурни, че и вие нямате търпение да заминете към следващата си дестинация.

Затова подготвихме за вас порция полезни мобилни приложения, които да използвате, когато пътешествате. Първа част на статията можете да видите тук.

Вижте кои са те:

1. Flush – toilet finder

На всички ни се е случвало, когато сме на път, да ни се доходи до тоалетна и да не знаем накъде да поемем, за да я намерим. С това приложение обаче (в комбинация с включен GPS) ще намерете най-близките обществени тоалетни навсякъде, където сте. 

2. Prey Anti Theft

Едно от притесненията, които възникват по време на път, е свързано с това нещо важно (като например вашия смартфон) да не бъде изгубено или откраднато от някого. Това приложение ще ви помогне бързо да намерите мобилния си телефон, да го заключите, да задействате аларма и т. н. 

3. First aid

С това приложение ще получите бързи инструкции за реакция, ако имате нужда от спешна медицинска помощ. Надяваме се, разбира се, че няма да опрете до използването му. Все пак е добре да го имате под ръка.

4. Duolingo

Това приложение дава пълни уроци, под формата на игри, които ще ви научат да четете, пишете, разбирате и говорите езика, който искате. Приложението обхваща 27 езика. Започнете с основните глаголи, фрази и изречения, и учете нови думи всеки ден. С негова помощ ще научите език, докато играете, което е доста лесено и ефикасно!