7 от най-добрите зелени бягства в Бали

  • 7 от най-добрите зелени бягства в Бали
    7 от най-добрите зелени бягства в Бали

Бали има толкова много невероятни природни забележителности, че е почти невъзможно да изберете най-добрите неща за правене там, така че мислете за този списък като за пример. Имаме още много най-добри дестинации за еднодневни екскурзии до Бали, които да разгледате в нашия пътеводител за Бали.

1. Водопад Секумпул в Бали

Чудесна причина да посетите водопада Секумпул е, че той е по-малко туристически и по-малко претъпкан в сравнение с други популярни дестинации в Бали като Тукад Чепунг или Тегенунган. Това означава, че ще имате по-автентично и по-малко пренаселено изживяване.

2. Водопад Джембонг - пищно и по-малко известно природно чудо на остров Бали, Индонезия

Независимо дали сте любител на природата, фотограф или просто търсите уникално и запомнящо се изживяване, водопадът Джембонг е дестинация, която не бива да пропускате.

3. Ботаническата градина на Бали Бедугул

Bedugul е дом на една от най-красивите ботанически градини на Бали, известна като Bali Botanic Garden. Този парк от 30 хектара разполага с разнообразна колекция от флора от цяла Индонезия и извън нея, което го прави идеално място за изследване на природния свят на Бали.

4. Искате зашеметяваща гледка към Бали? Starstruck на Mount Batur Viewpoint

Добре дошли на красивата гледна точка Mount Batur в Бали, Индонезия. Разположено в квартал Кинтамани на Бали, това място е спираща дъха гледка. Величественият връх на активния вулкан се издига от тучните зелени долини и девствените езера под него, предлагайки невероятни гледки на километри наоколо.

5. Насочете се към една тайна в дъното на Бали: плажът Nyang Nyang

Nyang Nyang Beach е плаж със златен пясък, разположен в най-южната част на Бали, Индонезия. Плажът е заобиколен от буйни зелени скали и е известен със своята кристално чиста вода и бели пясъчни плажове.

6. Преминете по хребета Кампухан в Убуд, Бали

Сгушен зад хотелите и близките магазини на главната улица на Убуд, Campuhan Ridge Walk е задължителна дестинация за тези, които посещават града. Тази кратка, но възнаграждаваща разходка отвежда посетителите нагоре и надолу по било през оризови полета и палми, осигурявайки спокойно бягство от оживените улици на Убуд.

7. Водопад Leke Leke: Стъпка назад във времето до открития рай

Посещенията рано сутрин на уединени водопади като този са една от причините хората да обичат Бали. Водопадът Leke Leke бързо ще се превърне в любимо място за мнозина, място, където можете да релаксирате и да се любувате на красотата на природата с часове.