7 разнообразни дестинации в Европа за различни видове туристи

  • 7 разнообразни дестинации в Европа за различни видове туристи
    7 разнообразни дестинации в Европа за различни видове туристи

В следващите редове ще откриете по разнообразни дестинации в Европа, подходящи за различните характери.

Ето някои от най-предпочитаните:

1. Атина, Гърция 

Ако сте се насочили към Атина, ви най-вероятно обичате да научавате нови неща и сте любознателни по душа, затова е логично да отидете в град, в който всяко камъче си има история. Не само че ще научите (или ще си припомните) всичко за гръцките богове и богини, за славните битки, но ще можете и да си починете от много мислене на хубавите плажове.

2. Брюксел, Белгия 

Ако сте се насочили към Брюксел, то вие най-вероярно сте командир по душа, обичате да ръководите хората и сте родени за дипломати. Това е точното място за вас, тъй като там където се намират седалищата на много международни организации, сред които главните институции на ЕС и щабквартирите на НАТО. Ще имате възможност да научите повече за международната политика и може би да се вдъхновите един ден да станете част от управлението на такава организация.

3. Лондон, Англия 

Ако сте се насочили към Лондон, то вие най-вероятно сте интелигентни и любопитни, затова това място, богато на история, е подходящо за вас. Освен това там са се събрали хора от цял свят, така че ще научите нещо и за чуждите култури. Хубаво място е, ако искате да се отдадете на нощен живот.

4. Венеция, Италия 

Ако сте се насочили към Венеция, то вие най-вероятно сте мечтатели и поети по душа – романтични и състрадателни. Затова и този прекрасен град, пълен с любов, музика и изкуство е прекрасно място за вас.

5. Дисниленд, Франция 

Ако сте се насочили към Дисниленд, то най-вероятно за вас няма нищо по-важно от семейството, затова ви трябва ваканция, на която всички ще се забавляват. И какво по-хубаво от влакчета на ужасите, въртележки, изложби, филми и срещи с любимите ви герои от детството? Това си е сбъдната мечта!