7 смешни, странни и безполезни къмпинг аксесоари

  • 7 смешни, странни и безполезни къмпинг аксесоари
    7 смешни, странни и безполезни къмпинг аксесоари

...които едва ли бихте взели наистина на къмпинг, но пък е забавно да ги видите с очите си и да се посмеете при мисълта, че някои хора наистина дават пари за това.

В търсене на къмпинг оборудване за новия сезон, попаднахме на няколко сайта, които предлагат ниастина необичайни попълнения за почитателите на дивото. Което става все по-малко диво и все повече като игра в парка.

Ето ги нашите любими попадения, които попадат в една от категориите странни, абсурдни или чисто и просто безполезни.

Възглавница – горски дънер

42018

Според авторите на тази възглавница, тя ще е забавна за децата. Възрастните също не биха искали да спят на истински дънер, така че автоматично ги добавяме в списъка.

Оцветител за огън

42015

Ако не сте почитатели на естествения цвят на огъня, в интернет можете да си поръчате оцветител. От друга страна, ако пламък в само розово ви удовлетворява, можете да вземете калиев перманганат от аптеката и да хвърлите малко в огъня.

Палатка във формата на класически кемпер

42020

Тази реплика на кемпер на Фолксваген от 1965 г. не е от най-подвижните, но поне ще ви спаси от дъжда. Черен хумор за всички, които цял живот си мечтаят за кемпер и накрая получават... палатка. 

Соларна запалка

42019

Това огледалце ще запали огън, като създаде искра от слънчевата светлина. Ако се залисате и слънцето залезе, ще трябва да ползвате обикновена запалка.

Палатка диня

42014

Направо могат да ти потекат лигите от тази палатка. И ще обереш всички навлеци в района, които ще я наобиколят - ама откъде, ама водоустойчива ли е, семките махат ли се...

Спален чувал-гащеризон

42016

Това чудо се казва selk'bag и може да се носи както през деня като гащеризон за зиморничавите, така и нощем като спален чувал за вски, на който в стандартния чувал му е тясно. Освен че хората изглеждат твърде нелепо в него, при голям студ ръцете се прибират в ръкавите и стават напълно неизползваеми.

Еленско дупе

42021

Този необясним артикул намерихме в сайт за къмпинг оборудване. Според производителя му служи за окачване на стената като „символ на елена, който не сте успели да отстреляте – и виждате само дупето му в далечината“. Ако не беше изчерпан из целия нет, щяхме да си напълним офиса с такива.