Брутален екстремен триатлон в Уелс

  • Брутален екстремен триатлон в Уелс
    Брутален екстремен триатлон в Уелс

Някои хора не са хора, ами са абсолютни машини, които не могат да се спрат на едно място. 

Те постоянно тренират, пътуват, състезават се и с други думи – предизвикват силата и волята си на максимум, за да видят докъде стигат възможностите им.

По света има много състезания от този характер, а едно от тях се провежда в Европа и по-точно: във Великобритания.

Уелският Брутален екстремен троен триатлон (Brutal Extreme Triathlon) е едно от най-трудните и затормозяващи психиката и физиката изпитания, на които можете да се подложите.

35143

Триатлонът се състои от три компонента: 11,4 километра плуване в мразовитото езеро Падарн, след това 540 километра с колело из прословутите местни хълмове и накрая – 126 километра тичане около езерото и нагоре-надолу из най-високата планина в страната - Сноудаун (Уелс не е известен с планините си, така че тя е висока само 1085 метра).

35141

Въпреки това интензивността и натоварването са много изтощителни и организаторите са направили така, че хората да могат да се включват в състезанието, като участват в по-къси етапи или в отбор.

35145

Ако си мислите, че сте машина (и имате излишни паундове за входна такса), през тази година Екстремният триатлон на Уелс ще се проведе в периода 19-21 септември 2015 г.

35144

35146

35142